Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAŽI oko 800 tisuća kn

Tuži bolnicu: 'Skratili ste mi penis za 2,5 cm, žena me napustila'

seksi muškarac
Foto: Thinkstock
14.06.2014.
u 18:16

Muškarac tvrdi da su mu pogrešno dijagnosticirali ozljedu penisa koju je zadobio tijekom seksa sa suprugom

Kanađanin tuži bolnicu s montrealskog područja za 155.000 kanadskih dolara (nešto manje od 800.000 kuna) jer tvrdi da su mu operacijom koja je pošla po zlu skratili penis za 2,5 centimetara te mu tako upropastili brak, prenosi Toronto Sun. Neimenovani muškarac tvrdi da mu je bolnica Le Gardeur pogrešno dijagnosticirala ozljedu.  

- Ovo je na moj život ostavilo veći utjecaj nego da sam ostao bez nogu - rekao je nesretnik  

U tužbi podnesenoj prošli tjedan navodi se kako je muškarac ozlijedio spolovilo u srpnju 2011. godine prilikom seksa sa suprugom. Odmah je otišao u bolnicu gdje mu je medicinska sestra, tvrdi, ovlaš pregledala penis bez dodirivanja te je pušten doma. Tijekom sljedećih nekoliko tjedana nije se uopće mogao upuštati u seksualne odnose, a nakon tri mjeseca dijagnosticiran mu je prijelom penisa, zbog čega je morao na operaciju.  

Zahvat mu je, tvrdi, ostavio trajan ožiljak, ali i skratio penis za 2,5 centimetara. Također tvrdi da se nije mogao seksati dvije godine te da ga je supruga napustila.

>> Gola istina: Ovo su najčešći mitovi o muškom spolovilu

>> Studija o veličini penisa koja govori o tome što zaista žene žele u krevetu

Komentara 10

UN
unbekant
18:52 14.06.2014.

eh zenaga ostavila sto su mu skratili nesto sto je vec i bilo kratko,a zeni je samo trebao povod,i ovo je doslo ko naruceno,pa ovo ne bih niti Josip Pejakovic bolje isprico…………………..

Avatar reference
reference
22:44 14.06.2014.

pa koliki mu je to bio, kod mene se nebi ni primjetilo

PC
poshten_chovek225
05:26 27.07.2014.

Nije on imo brak ni prije- udana zena se izludi seksualno van bracnog odnosa sa muskarcem- na zalost- malo njih se sa muzem praf zahvate u seksu ili mmuzeva sa zenom- previse bracnih problema ne dopusta im da se opustete a kad se i opuste pa muzu pase odma nesto zanovjetaju traze pa muz druki pot gleda da sto prije zavrsi i izbjegne nova potrazivanja pogotovo ako mu to zarada financijski ne dozvoljava

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije