Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
projekt

'Žedni grad' se nastavlja: Pridružite se tribini 'Drži li Manduševac vodu?'

Foto: Katarina Zlatec/Goethe Institut
1/3
27.09.2020.
u 11:22

ribinu vodi Saša Šimpraga, voditelj inicijative za dostupnost besplatne pitke vode na Manduševcu, voditelj platforme 1postozagrad i autor programa Žedni grad.

Da se vrelu na Jelačićevom trgu, odnosno Manduševcu, vrati povijesna uloga izvora pitke vode, zalaže se inicijativa 1postozagrad, koja je s Goethe Institutom ondje, podsjetimo, organizirala urbanu intervenciju. Za nešto manje od dva tjedna, pak, raspisat će i natječaj za kratku priču na temu vode u gradu.

Projekt se nastavlja i tribinom pod naslovom „Žedni grad: drži li Manduševac vodu?“ u klubu Booksa u srijedu u 18h. Tribinu vodi Saša Šimpraga, voditelj inicijative za dostupnost besplatne pitke vode na Manduševcu, voditelj platforme 1postozagrad  i autor programa Žedni grad. Sudjelovat će Branko Silađin, arhitekt i jedan od autora sadašnjeg izgleda Trga bana Jelačića i samog Manduševca, Stjepan Felber, glavni urednik portala EkoVjesnik, Janko Večerina, liječnik, predsjednik Sindikata biciklista, Snješka Knežević, povjesničarka umjetnosti i stručnjakinja za povijest Zagreba i David Kabalin, arhitekt i stručnjak za povijesne ambijente gradova
 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije