Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Privremena regulacija prometa

Zbog zamjene tračnica u Savskoj, tramvaji do ponedjeljka voze izmijenjenim trasama

Foto: Filip Kos/PIXSELL
22.06.2018.
u 07:52

U promet je uključena izvanredna autobusna linija Savski most - Trg Mažuranića.

Zbog zamjene tramvajskih kolosijeka na Savskoj cesti od danas do ponedjeljka 25. lipnja obustavlja se tramvajski promet od Vukovarske do Savskog mosta pa će tramvaji linija 4, 5, 14 i 17 prometovati izmijenjenim trasama u oba smjera, javlja ZET.

Linija 4 tako će voziti Dubca preko Draškovićeve, Glavnog kolodvora, Vodnikove i Tratinska do Ljubljanice.

Linija 5 vozit će od Prečkog do Savskog mosta.

Linija 14 ide od Mihaljevca, Draškovićevom preko Autobusnog kolodvora, kroz Zapruđe i Sopot do Savskog mosta.

Linija 17 vozi od Žitnjaka, Vukovarskom, Savskom, preko Trg bana Josipa Jelačića, Trga žrtava fašizma, Zvonimirovpm do Borongaja-

Umjesto obustavljenog tramvajskog prometa u zoni radova, odnosno Savskom cestom, u promet će se uključiti izvanredna autobusna linija Savski most - Trg Mažuranića.

Autobus neće koristiti tramvajska stajališta Učiteljski fakultet u smjeru Savskog mosta te Vjesnik u smjeru Trga Mažuranića.

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije