Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBAVIJEST VOZAČIMA

Zbog sutrašnje Povorke ponosa posebna regulacija prometa

Povorka ponosa
Marko Lukunic/PIXSELL
08.06.2018.
u 15:12

Promet će na navedenom potezu biti u potpunosti zatvoren, a na prilaznim pravcima otežan.

U subotu 9. lipnja 2018. na području užeg centra Zagreba održat će se javno okupljanje i kretanje kolone pješaka gradskim ulicama pod nazivom „Povorka ponosa“ u organizaciji udruge „Zagreb Pride“, kažu iz zagrebačke policije. 

 Trasa kretanja kolone pješaka je:

Rooseveltov trg – Trg Republike Hrvatske (zapadni kolnik) – Frankopanska – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića – Draškovićeva – Šoštarićeva – Langov trg – Ribnjak – Park Ribnjak

Za vrijeme kretanja velike kolone pješaka za sav promet se zatvaraju navedene ulice i trgovi u subotu 9.6.2018. u vremenu od 15.45 do 17.30 sati.

Promet će na navedenom potezu biti u potpunosti zatvoren, a na prilaznim pravcima otežan. Tramvajski promet na trasi kretanja se obustavlja i preusmjerava, a odvijat će se prema organizaciji ZET-a. Vozačima se preporučuje da u vrijeme zatvaranja prometa izbjegavaju prolazak kroz uži centar grada u tranzitu.

 Obilazni pravci za vrijeme zabrane prometa u pravcu istok – zapad su:

Branimirova – Heinzelova – Ulica grada Vukovara – Krapinska; preporučeni pravac

Kršnjavoga – Žerjavićeva – Hatzeova – Zvonimirova; otežani pravac,

Zvonimirova – Boškovićeva – Palmotićeva – Branimirova; otežani pravac,

Vlaška – Vončinina – Voćarska – Grškovićeva – Medveščak; otežani pravac,

 

Obilazni pravci za vrijeme zabrane prometa u pravcu sjever - jug su:

Tuškanac – Nazorova – Britanski trg – Ilica – Selska

Gupčeva zvijezda – Mirogojska – Bollea – Voćarska – Domjanićeva - Heinzelova

Povorka ponosa
1/30

Komentara 25

JE
jetix
16:07 08.06.2018.

učite od osječana: jednom je održano u Osijeku i nikad više zato što je građane bolila briga za to i ignorirali su pride pa nitko nije došao gledati, a ovi su odustali od daljnjih organizacija pridea u Osijeku jer je bio predosadan da mediji išta pišu o tome

Avatar duka4
duka4
15:42 08.06.2018.

ok budi sta jesi, ne smeta me. zivi svoj zivot ja cu svoj. ali zar morate zlostavljati cijeli grad i svima nabijati na nos. nije mi jasno.

Avatar whitesox
whitesox
16:12 08.06.2018.

ignore!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije