Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZATVARAJU SE CESTE

U Zagrebu do ponedjeljka posebna regulacija prometa, izbjegavajte ove dijelove grada

Regulacija prometa
Borna Filic/PIXSELL
24.05.2018.
u 12:32

Od petka 25. svibnja do ponedjeljka 28. svibnja 2018., na području Zagreba održat će se više događanja u sklopu obilježavanja Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske zbog kojih će se uspostaviti posebna regulacija prometa na više lokacija u Zagrebu.

Od petka 25. svibnja do ponedjeljka 28. svibnja 2018. na području Zagreba održat će se više događanja u sklopu obilježavanja Dana Oružanih snaga Republike Hrvatske zbog kojih će se uspostaviti posebna regulacija prometa na više lokacija u Zagrebu  i to:

  • Od petka 25. 5. 2018. od 13 sati do nedjelje 27. 5. 2018. do 24 sata zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje svih vozila i za promet se zatvara Aleja Matije Ljubeka na dijelu od Ulice Hrgovići do Ulice Hrvatskog sokola.
  • U subotu 26. 5. 2018. od  9.30 do 10 sati za promet će se povremeno zatvarati Trg NŠ Zrinskog – Praška – Teslina – Preradovićev trg – Margaretska – Ilica – Trg bana Josipa Jelačića radi kretanja orkestra OS RH.
  • U srijedu 23. 5. 2018. i u petak 25. 5. 2018. od 9 do 13 sati zbog održavanja priprema bit će zabranjeno parkiranje i povremeno obustavljen promet u Kuševićevoj ulici, Ćirilometodskoj ulici sjevernije od Kuševićeve ulice, Matoševoj ulici i na Trgu svetog Marka;
  • U subotu 26. 5. 2018. od 8 do 15 sati za promet se povremeno zatvaraju Ćirilometodska, Kuševićeva, Freudenreichova, Matoševa, Trg svetog Marka, Kamenita, Habdelićeva. Opatička, Radićeva, Trg bana Josipa Jelačića, Bakačeva i Kaptol radi kretanja kolone HV-a;
  • U subotu 26. 5. 2018. od  8 do 15 sati zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje za sva vozila osim vozila MORH-a i HV-a u Ulici Hrgovići, Ulici don Petra Šimića i Ulici Jarun, u zoni crkve Svete Mati Slobode;
  • U ponedjeljak 28. 5. 2018. od 8 do 16 sati zabranjuje se zaustavljanje i parkiranje za sva vozila osim vozila MORH-a i HV-a na parkiralištima na istočnoj strani Trga Stjepana Radića, od zgrade Gradskog poglavarstva do KD-a Vatroslava Lisinskog i na parkiralištu s istočne strane Zagrebačkog velesajma. 

Vozačima preporučujemo da u subotu u vrijeme održavanja događanja izbjegavaju odlazak prema užem centru Zagreba i Gornjem gradu te da izbjegavaju navedene prometnice kojima će se kretati kolona pješaka, stoji u priopćenju zagrebačke policije.

 

Obilazni pravci za vrijeme zabrane prometa u smjeru istok – zapad:

Boškovićeva – Hebrangova – Klaićeva;

Jagićeva – Kršnjavoga – Žerjavićeva – Trenkova – Hatzova.

 

Obilazni pravci za vrijeme zabrane prometa u pravcu sjever - jug:

Mesnička – Streljačka – Tuškanac – Cmrok – Jurjevska – Mlinarska;

Gupčeva zvijezda – Medveščak – Ribnjak – Palmotićeva.

Molimo sve vozače i vlasnike da pravovremeno uklone svoja vozila s mjesta gdje to neće biti privremeno dopušteno zbog osiguranja događanja. Također, molimo sve građane i sudionike u prometu da poštuju postavljenu prometnu signalizaciju te upute policijskih službenika i pripadnika Vojne policije na osiguranju.

Regulacija prometa
1/15

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije