Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Požar ugašen

Zapalila se peć u Konzumu u Horvatinčićevu šoping-centru

konzum,cvjetni (1)
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/3
24.01.2012.
u 10:51

Zapalila se peć za pečenje pilića u Konzumovoj trgovini, no vrlo smo brzo sve stavili pod nadzor, objasnio je dežurni operativac u zagrebačkoj vatrogasnoj službi.

Četrnaest vatrogasaca s čak četiri vatrogasna vozila interveniralo je nakon dojave o požaru u trgovačkom centru "Cvjetni" Tome Horvatinčića u središtu Zagreba.

– Dobili smo dojavu u 9.49 te smo uputili vatrogasnu jedinicu na mjesto događaja. Zapalila se peć za pečenje pilića u Konzumovoj trgovini, no vrlo smo brzo sve stavili pod nadzor – objasnio je dežurni operativac u zagrebačkoj vatrogasnoj službi.

Požar je ugašen, a na terenu preventivno dežuraju vatrogasci.

Komentara 2

XN
xnet0822
11:18 24.01.2012.

Dabogda se zapalio cijeli HOTO kompleks, Bog ga je kaznio ...

5A
5ar
11:38 24.01.2012.

Ajoj nije se valjda zapalila \"polivalentna javna dvorana za građane\" ili neki drugi dio od \"javnog interesa\"?!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije