Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVAĐA NA DRUŠTVENIM MREŽAMA

Zagrepčanka podijelila neugodno iskustvo iz zgrade, jedan komentar razljutio je korisnike Facebooka

Zagreb: Neboderi u Ulici Braće Domany
Emica Elvedji/PIXSELL
09.03.2024.
u 13:24

Brojni su u komentarima izražavali gađanje postupkom nepoznate osobe, a neki od stanara iz nebodera podijelili su kako su se i sami susretali s različitim stvarima na svojim prozorima i balkonima

Objava u kvartovskoj grupi Moji Srednjaci podigla je pravu buru na Facebooku. Naime, stanovnica jednog od slavnih nebodera u Ulici braće Domany podijelila neugodnu situaciju koja ju je zatekla u zgradi na broju 8. 

-Znači, tko normalan povraća kroz prozor? Ako ti se povraća, odeš do wc školjke, a ne povratiš kroz prozor nebodera po svim prozorima ispod sebe, zaostatku ljudski- napisala je ljutita Zagrepčanka i time pokrenula salvu komentara u kvartovskoj grupi. Brojni su u komentarima izražavali gađanje postupkom nepoznate osobe, a neki od stanara iz nebodera podijelili su kako su se i sami susretali s različitim stvarima na svojim prozorima i balkonima.

"Ima iznad mene na mojoj dilataciji.... papirnati ručnici lete, kondomi, čikovi. Nabija se i vratima i lumpuje do tko zna koje doba noći", spomenuo je jedan od članova grupe. Druga je gospođa spomenula pak kako je jednom na svojem balkonu pronašla bunt ošišane kose koja je odnekud doletjela. Ali jedan je komentar posebno podijelio, ali i razljutio korisnike Facebooka. 

"Dotepenci, podstanari, alkići, narkići i što očekivati, fuj", glasila je primjedba gospođe kojoj se pridružilo još članova grupe Moji Srednjaci. "Da se dotepenci i dojdeki se ne znaju ponašati, znam iz vlastitog iskustva. Kakav nam je Zagreb od kad se oni dovlače u njega, svi bi s livade i kamenjara u metropolu, trebalo bi ih prije nego dođu educirati lijepom ponašanju...", glasio je jedan od komentara. 

VEZANI ČLANCI: 

To je pak izazvalo ljutnju drugog dijela komentatora na Facebooku. "Blago Vama kad ste bonton i lijepo ponašanje naslijedili od predaka. Pozivam Vas da dođete u Slavoniju, da vidite kako smo mi divlji", javila se jedna gospođa u komentarima. "Pa Zagreb se sastoji od dotepenaca, nema njih Zagrepčana baš puno, no ja ne gledam tako. Zagreb je svatko tko voli taj grad. A ovo što netko riga na prozor i užasno se ponaša, to je od osobe do osobe i ništa bolja nije ova što  komentira da su dotepenci ti što to rade", glasio je komentar druge članice grupe.

VIDEO: Održana osnivačka skupština organizacije Grada Zagreba stranke Republika

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije