Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OSUĐEN JE

Beograđanin napao i prijetio bivšoj iz Zagreba. Policija ga je uhvatila s ukradenim mobitelom

Split: Ivana Pernara ispred OŠ Bol čekala policija, ali nije se pojavio
Zvonimir Barisin/PIXSELL
09.03.2024.
u 10:50

Osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od osam mjeseci, a sud mu je izrekao uvjetnu osudu te kazna zatvora neće biti izvršena ukoliko u roku od dvije godine ne počini novo kazneno djelo

Nogometni trener iz Beograda osuđen je pri Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu. Naime, riječ je o 30-godišnjaku koji je u lipnju 2022., piše 24sata oko dva sata ujutro došao u stan ženske osobe na Rudešu te inzistirao da obnove ljubavnu vezu. Ona je to odbila, nakon čega ju je uhvatio rukama za vrat i odgurnuo je do ležaja u dnevnom boravku.

Vrijeđao ju je i iz ruke joj istrgnuo mobitel iPhone 12 koji je zadržao kod sebe. S mobitelom je istrčao iz stana i udaljio se u nepoznatom smjeru, a žena ga je prijavila policiji. Prije gotvo dva mjeseca održana je jana rasprava nakon koje je muškarcu iz Beograda izrečena presuda. Prebivalište mu je na teritoriju Republike Srbije, mjesečni prihodi su mu oko 3000 eura, a do sada nije bio osuđivan. 

U presudi se navodi da je počinio je kazneno djelo protiv imovine - teškom krađom. Osuđen je na kaznu zatvora u trajanju od osam mjeseci, a sud mu je izrekao uvjetnu osudu te kazna zatvora neće biti izvršena ukoliko u roku od dvije godine ne počini novo kazneno djelo. Optuženik mora platiti i troškove kaznenog postupka u paušalnom iznosu od 300 eura. 

VEZANI ČLANCI: 

Trener tvrdi i kako je oštećenici namjeravao odmah vratiti mobitel čim se vrati s puta, međutim uhićen je na graničnom prijelazu Macelj gdje su mu ga oduzeli. Doveli su ga u pritvorsku policijsku jedinicu Policijske uprave krapinsko-zagorske. Na presudu se ima pravo žaliti u roku od 15 dana, a o njoj odlučuje Županijski sud. 

VIDEO: 7 najvećih skandala Oscara: 'Upetljani su i Angelina Jolie, Halle Berry i Marlon Brando

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije