Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čudno istraživanje

Zagrepčanima šalju SMS poruke s pitanjem Za koga ćete glasati?

sms glasanje
Privatni album
31.05.2013.
u 15:52

Broj s kojeg poruke stižu je 0998727696, a od primatelja se traži da odgovori za koga će dati glas. Tko je pošiljatelj, iz poruke nije jasno, a navodi se tak da je riječ o istraživanju.

Zagrepčani su proteklih dana zapljusnuti neobičnim SMS porukama. 

Poruke su vezane uz predstojeći drugi krug lokalnih izbora u kojem će u Zagrebu snage odmjeriti aktualni gradonačelnik Milan Bandić i SDP-ov Rajko Ostojić. 

Broj s kojeg poruke stižu je 0998727696 te nije registriran, a od primatelja se traži da odgovori za koga će dati glas. Tko je pošiljatelj, iz poruke nije jasno, a navodi se tak da je riječ o istraživanju. 

>>Navi odljev iz SDP-a: Bandiću stižu SDP-ovci iz Kozari puteva

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije