Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Zagrebtower proslavio 5. rođendan

Zagrebtower (1)
Foto:
1/8
PR
Autor
PR članak
09.11.2012.
u 16:15

Punih pet godina ZAGREBTOWER se ističe modernom arhitekturom, odličnom lokacijom i atraktivnim poslovnim prostorima prilagođenima modernom poslovanju

Svoj 5. rođendan EUROPOLIS ZAGREBTOWER proslavio je sinoć koncertom u društvu svojih zakupaca i partnera, darovavši svojim korisnicima novouređeni restoran ¨Mademoiselle¨.

Punih pet godina ZAGREBTOWER se ističe modernom arhitekturom, odličnom lokacijom i atraktivnim poslovnim prostorima prilagođenima modernom poslovanju, svemu onome što sažima njihov slogan 'Poslovanje na višem nivou'.

Darijo Stuparić, CA IMMO voditelj projekta za EUROPOLIS ZAGREBTOWER ističe: ¨Jedinstven odnos koji gajimo prema zakupcima i korisnicima ne završava samo uslugom koju prati briga o nekretnini i infrastrukturi, već o što kvalitetnijem suživotu u centru.

Naš centar, poslovna je košnica po mjeri korisnika kojoj rijetko koji poslovni objekt može konkurirati, u pogledu usluge, cijene i kvalitete, a uključuje sve što zadovoljava svakodnevne potrebe poslovnog čovjeka, restorane, kafiće, trgovinu, teretanu, wellness&beauty, trgovinu, banku, kemijsku čistionicu, autopraonicu...

Povrh svega svake godine, ZAGREBTOWER za svoj rođendan daruje svojim zakupcima proslavu i druženje kojim osobito povezuje svoje korisnike.¨ –zaključuje Stuparić.

Upravo rođendanski party, već tradicionalni 5., okupio je zakupce i nagradnom igrom u kojim sudjeluju i kao pokrovitelji, osigurajući nagrade iz okvira svoje djelatnosti, a glavna je nagrada: vikend u hotelu Falkensteiner Hotel & Spa Iadera***** u Zadru, oduševila sretnog dobitnika. Ovaj luksuzni hotel impresivnog dizajna, prvoklasne opreme i mediteranskog duha, uklopljene u vrhunsku uslugu, priža ekskluzivnu oazu za odmor.

Mnogi su se razveselili vrijednim nagradama, poput paketa medicinskih usluga poliklinike Medikol, članarina u fitness centru VITA SPORTS CLUB ZagrebTower, tretmana u Beauty&Wellness centru ¨CHE CHE¨, romantičnog doručka za dvoje u novootvorenom restoranu ¨Mademoiselle¨, i mnoge druge, a Žanamari & J'Animales su se pobrinuli da domjenak, zamišljen kao opušteno druženje nakon redovitog poslovnog dana, potraje do dugo u noć.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?