Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
posjetili smo gradilišta

Zagreb u velikoj obnovi pothodnika: Sredili 2, a planiraju ukupno 17, doznajemo koji su sljedeći

01.04.2023.
u 13:56

Projekt modernizacije obuhvaća 17 prolaza, dva su dovršena, u četiri novozagrebačka još se radi. Obnovu bi, kako doznajemo, nakon novozagrebačkih, prvi trebali doživjeti pothodnik na Držićevoj kod Folnegovićeva naselja te onaj u Branimirovoj, uz Budakovu ulicu i okretište Borongaj.

Komentara 11

DU
Deleted user
15:35 01.04.2023.

Čestitke nemožemovcima, u dvije godine okrečili čak dva pothodnika... 😂😂😂

DU
Deleted user
15:13 01.04.2023.

Ajde, valjda će pothodnike znati pofarbati. Makar ih farbali dvaput... Gledam grad, kao da se vraćam u djetinjstvo, opet sve puno vreća za smeće koje se razvlače okolo. Potrošila se hrpa novaca da se maknu te vreće s ceste, da bi se sada preko noći vratile... A valjda to treba tako, trebalo je nekako opravdati poskupljenje odvoza smeća. Što drugo bi inače građani morali više plaćati... Jedino se nadam da će se napokon ova ekipa pozabaviti regulacijom prometa i programiranjem semafora. Potpuno se zapostavio taj segment, nikada nije bila ovakva gužva, čak je promet i za one advente relativno normalno tekao. A sada... E da, a o adventu i debaklu, niti riječi? Samo pokazatelj kako je lako nešto preko noći devastirati...

MV
Misl@v
14:56 01.04.2023.

Pothodnici su super, samo je pitanje do kada. Nažalost, prije ili kasnije će ih uništiti razno razni zgubidani - sve dok ih se propisno financijski ne kazni. I njih i njihove roditelje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije