Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 154
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Učvrstio se na turističkoj karti

Zagreb preporučena domaća destinacija za putovanja u 2022.

Grad Zagreb
Foto: Emica Elvedji/PIXSELL - Ilustracija
1/2
28.04.2022.
u 16:15

Ovo je sjajna prilika da se Zagreb predstavi u vrijeme kada se ponovo intenziviraju turistički tokovi, kažu u TZ Zagreb

Udruga hrvatskih putničkih agencija za preporučenu domaću destinaciju u 2022. izabrala je Zagreb. Naš glavni grad imat će privilegiju u promociji, o čemu je sklopljen i ugovor o suradnji UHPA-e i Turističke zajednice Zagreba.

- Orijentirani smo prema sveobuhvatnoj promociji na domaćem i stranim tržištima, a izbor Zagreba za UHPA-inu destinaciju godine u tome će nam dodatno pomoći. To je sjajna prilika da se Zagreb predstavi kao sigurna, odgovorna i atraktivna destinacija pred brojnim turističkim agencijama i turoperatorima u Hrvatskoj i svijetu, i to upravo u vrijeme kada se ponovno intenziviraju turistički tokovi. Očekujem da će ova suradnja pridonijeti daljnjoj prepoznatljivosti Zagreba kao cjelogodišnje destinacije - kaže direktorica TZ Zagreba Martina Bienenfeld. UHPA, inače, već niz godina preporučuje izabrane domaće i strane destinacije za putovanja.

- Iznimna nam je čast i zadovoljstvo da grad Zagreb i Turističku zajednicu grada Zagreba, kao jednog od naših prvih pridruženih članova i dugogodišnjeg partnera u brojnim važnim projektima, možemo promovirati kao preporučenu domaću destinaciju u godini kada UHPA obilježava tri desetljeća djelovanja. Zagreb je odavno učvrstio svoju poziciju na turističkoj karti srednje Europe i postao nezaobilazna destinacija, što dokazuju i statistički podaci za 2021. - komentar je Tomislava Faina, predsjednika UHPA-e. 

 

 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije