Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zagreb

Predstavljena platforma za komunikaciju gradskih službi

Gradonačelnik Bandić predstavio je platformu u Holdingu
Foto: Žarko Bašić/PIXiSELL
09.02.2018.
u 13:12

'Kroz platformu sve službe Grada Zagreba dobit će potpunu i najbržu informaciju kako bi mogle što bolje reagirati u slučajevima kada bude trebalo intervenirati i pojaviti se na terenu'

U Holding centru u petak je predstavljena platforma za komunikaciju gradskih službi, specijalizirana radna jedinica za interno informiranje i komunikaciju u slučajevima nepredviđenih, specifičnih, neželjenih i sličnih situacija na području Zagreba. Platforma je ustrojena na inicijativu zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića, koji je demonstrirao njezin rad, izvijestio je Grad Zagreb na svojoj internetskoj stranici.

Izjava gradonačelnika Milana Bandića u zagrebačkom Holdingu:

"Kada sam prije šest mjeseci predložio predsjednici Uprave Zagrebačkog holdinga i pročelniku za Upravljanje u hitnim situacijama uspostavljanje središnjeg mjesta koje će omogućiti internu komunikaciju svih službi u Gradu Zagrebu u rješavanju problema iz njihove nadležnosti, vodio sam se trima najvažnijim stvarima - informiranje, preveniranje i alarmiranje. Da bi to mogli moramo biti na vezi", istaknuo je Bandić.

Predsjednica Uprave Zagrebačkog holdinga Ana Stojić Deban podsjetila je da je prije dvije godine otvoren pozivni centar s jedinstvenim pozivnim brojem za informacije o svim uslugama koje Zagrebački holding pruža građanima. Pozivni centar radi od 0 do 24 sata i stalni je servis Zagrepčanima, a nova platforma je njegova nadogradnja u smislu brže i hitnije intervencije prema njihovim zahtjevima. "Kroz platformu sve službe Grada Zagreba dobit će potpunu i najbržu informaciju kako bi mogle što bolje reagirati u slučajevima kada bude trebalo intervenirati i pojaviti se na terenu", istaknula je Stojić Deban.

U Holding centru predstavljena platforma za komunikaciju gradskih službi:

Gradonačelnik Bandić predstavio je platformu u Holdingu
1/14

Komentara 3

2X
2Xgeneral
19:54 09.02.2018.

matane miki nemaš ti poima niočemu osim po uhljebljenju, oportunizmu, populizmu. ništ az azagreb nisi učinio u ovih 16 godina osim što si spizdio 125 milijardi kuna i zadužio grad za 25 milijardi kuna te napunio đepove rodjacima, pajdama, ulizicama i cinkarošima što si specializirao kao maldi italentirani pionir i omladinac te štovatelj jožice. inače bi ostao gologuz i bosonog na kamenjaru!! i nauči barem sročiti deset suvislih rečenica

DU
Deleted user
18:56 09.02.2018.

Zar komunalni redari ne obilaze sva područja grada; ne samo vozilom, nego i pješice? Zar oni ne uoče rupe uz rubove cesta u kojima se nakupljaju oborinske vode te kojima vozači često "okupaju" pješake? Zar oni ne vide gotovo obrisanene linije biciklističkih staza? Zar ne primjete stupiće koje samoinicijativno zabijaju kućevlasnici u "svoj" nogostup? Zar ne vide živice koje su izurasle širinom cijelog nogostupa pa ljudi hodaju ulicvom? Zar ne primjete....toliko puno toga

Avatar liquidsky
liquidsky
14:44 10.02.2018.

Kada neka od gradskih službi ili likovi iz Holdinga doznaju da se provodi istraga protiv Bandića, onda putem ove "platforme" dojavljuju zbivanja jedni drugima i na kraju se to dojavljuje Bandiću. To bi mogao biti praktičan smisao ove izmišljotine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije