Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
stan u potkrovlju

Požar kuće na Črnomercu: Ozlijeđeno dvoje stanara, stradala pudlica

Požar u Zagrebu
Foto: Filip Kos/PIXSELL
29.01.2018.
u 13:05

Dojavu o požaru vatrogasci su primili oko devet sati.

Jutros se zapalio stan u potkrovlju kuće u Ulici Ivana Oršanića, u Fraterščici na Črnomercu. Požar je gasilo 26 vatrogasca koji su stigli s osam vozila iz VP Centar i VP Jankomir nešto nakon devet sati.

Požar je zahvatio 80 kvadratnih metara krova i 100 kvadrata unutar kuće.

Vatrogasci su ugasili požar, a dvoje je stanara ozlijeđeno zbog udisanja dima. Zbrinula ih je hitna pomoć koja je s vatrogascima stigla na mjesto nesreće te su odvezeni u obližnju bolnicu. U požaru je smrtno stradala pudlica.

Ključne riječi

Komentara 1

PR
PraviPlavi
13:28 29.01.2018.

nevezano za ovaj clanak, htio bi ukazati na ocekivanu licemjernost vecernjeg lista. ni na jednom clanku vezanom za handzekovica nisu dozvolili komentare. znali su kako ce narod reagirati ali sebi uzimaju za pravo kao i politicari da ga otprate kao uglednika dok narod slavi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije