Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kredit u ZABI

Vlada dala suglasnost: Bandić uzima kredit od 150 mil. kuna

Zagreb Badnjak gužva
Foto: Dalibor Urukalović/PIXSELL
27.12.2013.
u 14:01

Ministar Slavko Linić kazao da je zagrebačka Gradska skupština prihvatila taj kredit i da će novac biti potrošen za izgradnju prometnica i objekata od društvene važnosti.

Grad Zagreb zadužit će se kod Zagrebačke banke kreditom u visi od 150 milijuna kuna. Suglasnost za zaduženje dala je danas Vlada RH na sjednici.

Ministar Slavko Linić kazao je da je zagrebačka Gradska skupština prihvatila taj kredit i da će novac biti potrošen za izgradnju prometnica i objekata od društvene važnosti.

Zagrebački proračun za nadolazeću godinu iznosi 6,89 milijardi kuna, što je 30 milijuna kuna više nego u 2013. godini. Najviše će se potrošiti na plaće zaposlenih i materijalne troškove.

>>Ovako će izgledati metropola Zagreb 2014. godine

Komentara 6

ER
EUGEN ROMMEL 2
16:18 27.12.2013.

kakve priče nam prodaju! Taj novac je isključivo namjenjen razno-raznim parazitima koji primaju dobru plaću a ništa ne rade! Pri tom mislim na holding, općine........ Do kada ćemo trpiti ovakve???????

Avatar tajar
tajar
20:18 27.12.2013.

Bandić uzima kredit (vidi naslov)! Stoga: Bandić=Grad Zagreb!

DU
Deleted user
19:10 27.12.2013.

do preokreta 90 tih zagrepcani su bili gospoda , zagreb daval drugima kredite , i redovito je uplacival za nerazvijene bosnu i hercegovinu,crnu goru,makedoniju i kosovo. danas rondaju po kontejnerima. izbavili nas domoljubi iz zloceste juge , isto kak ikak i partizani iz austrougarske

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije