Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 25
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
uz dan žena

Više od 200 žena govori o šansama u poslovnom svijetu

međunarodni klub žena
Marko Lukunić/PIXSELL
03.03.2016.
u 15:38

Međunarodni klub žena želi jačati njihovu ulogu i dati im podršku u poslovnom okruženju, pa u Esplanadi 103. održavaju prvo veliko okupljanje žena iz poslovnog svijeta

Prvo veliko okupljanje žena iz poslovnog svijeta u Zagrebu organizira Međunarodni klub žena. Njih više od 200 okupit će se 10. ožujka u hotelu Esplanade, a raspravljat će o poslovnim ciljevima i prilikama.

Međunarodni klub žena okuplja više 180 strankinja koje su iz raznih razloga došle živjeti u Zagreb, i to iz više od 40 zemalja svijeta. Također, klub okuplja Hrvatice koje su se vratile u domovinu nakon duljeg izbivanja te Zagrepčanke koje žele aktivno djelovati u multikulturalnom okruženju.

Klub redovito već 22 godine organizira druženja, razne aktivnosti poput tečajeva jezika i humanitarne akcije, a ovo je prvo poslovno okupljanje. Organizira se na inicijativu nove predsjednice kluba Johanne Parnis England, a cilj je sastanka u Esplanadi idućega četvrtka, objašnjavaju u klubu, pružanje podrške i jačanje uloge žena u profesionalnom svijetu.

Ističu da je namjera redovito održavati ovakve i slične sastanke koji mogu potaknuti poslovne uspjehe te povezivanje svijeta biznisa s lokalnom zajednicom u Zagrebu.

Komentara 1

DU
Deleted user
08:55 04.03.2016.

samo naprijed žene.....ali kako ćete naprijed kada same sebe ne poštivate. Htjele bi biti ravnopravne, tražite različita prava, zastupljenost u saboru na vašu sramotu Kolinda je prošla tek u drugom krugu a da ste žena za ženu Kolinda bi u prvom krugu prošla sa barem 90 %......ne znam kada će opet Hrvatska imati ženu za predsjednicu a za to ćete biti samo vi žene krive. Toloiko o ravnopravnosti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije