Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posljedice nevremena

VIDEO Je li ovo moguće? Stablo srušeno prošlog tjedna i dalje naslonjeno na zgradu u Zagrebu

Zagreb: Stablo iščupano tijekom nevremena stoji naslonjeno na stambenu zgradu
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/6
25.07.2023.
u 14:14

Jučer su uklonjena dva stabla s prometnica nakon novog nevremena. Dobra vijest je da Jučerašnje nevrijeme nije uzrokovalo poremećaju u autobusnom i tramvajskom prometu

Prošlo je skoro tjedan dana od prvog olujnog udara koji je pogodio Zagreb, a u kojem su, nažalost izgubljena, i dva ljudska života. Velika je i materijalna šteta, o kojoj svakodnevno izvještavaju iz Grada, a ulice diljem metropole i dalje su prekrivene granjem koje podsjeća na strašne prizore nevremena. 

A  podsjetnik na oluju u zagrebačkim Dugavama nalazi se u Ulici svetog Mateja, naslonjen na zgradu. Riječ je o stablu kojeg je jak vjetar iščupao iz zemlje te se ono nagnulo na pročelje obližnje zgrade. Zanimljivo je da ondje stoji još i danas. 


>>VIDEO: Pogledajte nevjerojatan prizor iz Dugava


A kako su danas poručili u Gradu,vatrogasci i ostale gradske službe i dalje rade na otklanjanju posljedica prošlotjednih i sinoćnje oluje. Jučer su uklonjena dva stabla s prometnica nakon novog nevremena. Dobra vijest je da Jučerašnje nevrijeme nije uzrokovalo poremećaju u autobusnom i tramvajskom prometu.

Zagreb: Stablo iščupano tijekom nevremena stoji naslonjeno na stambenu zgradu
1/6

Nakon sinoćnjeg nevremena, došlo je do curenja vode u bolnici Sv. Duh zbog čega su danas morali biti prekinuti zakazani operativni programi. Očekujemo da će se s njima nastaviti sutra. 

Komentara 11

Avatar Senf na kobasi
Senf na kobasi
15:02 25.07.2023.

Kakva vlast,takav grad!

DE
Dex
15:33 25.07.2023.

ništa čudnog i u mom kvartu još ima dosta polomljenih i nagnutih stabala te grana koje vise ... kad nekom padnu na glavu onda će biti kasno

NE
NervozniPoštar
21:54 25.07.2023.

Ovo drvo će se pokušati spasiti. Čeka se bager koji bi ga trebao uspraviti i ekipa koja će nabiti zemlju okolo. Nadajmo da će se korijen primiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije