Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zbog brisanja murala na zagrebačkom Laništu

VIDEO Muškarac došao ispred Gradske uprave i sprejem ispisao Vukovar. Policija mu uzela podatke

Gradska uprava
Foto: Stela Jurišić/Večernji.hr
1/5
29.10.2021.
u 16:06

Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević rekao je pak da su greškom obrisani svi murali posvećeni Domovinskom ratu na trafostanici u naselju Savski gaj, a trebalo je ukloniti samo onaj posvećen Slobodanu Praljku.

Obrisani murali posvećeni Vukovaru i dalje nailaze na brojne reakcije. Branitelji su, podsjetimo jučer navečer prosvjedovali na Laništu ogorčeni što su murali obrisani s trafostanice. Također sinoć su počeli crtati nove murale, a koje nastavljaju i danas. Zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević rekao je pak da su greškom obrisani svi murali posvećeni Domovinskom ratu na trafostanici u naselju Savski gaj, a trebalo je ukloniti samo onaj posvećen Slobodanu Praljku.

Jedan nezadovoljni građanin došao je ispred Gradske uprave i velikim slovima sprejem napisao: "HR=VUKOVAR=HR". Stigla je i policija koja je uzela njegove podatke. Čovjek je potom otišao. Policija je otišla u Gradsku upravu. 

Izvještava Mateja Ježovita

Ključne riječi

Komentara 55

LL
lijepa_li si
17:26 29.10.2021.

nikada narod zaboravit neće, vukovar, vukovar

DU
Deleted user
17:23 29.10.2021.

malo češće se gradonačelniku događaju greške...

Avatar KRALJ-TOMISLAV
KRALJ-TOMISLAV
17:35 29.10.2021.

Kaže Tomašević da je greškom izbrisan čitav mural. Nije to bila nikakva greška nego ispitivanje pulsa javnosti, pa kad su vidjeli da su ipak pretjerali i da im to narušava politički rejting kod većine normalnih ljudi, izlaze s pričom o grešci. Te šprehe vam mogu proći u Banja Luci ili Valjevu, A nadam se da će Zagreb brzo progledati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije