Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nestrpljivi šime

VIDEO: Mladić ušao u tramvaj i svojim postupkom zapanjio putnike: 'Ovo još nismo vidjeli!'

Čitatelj
27.11.2023.
u 15:41

Društvenim mrežama ovih dana kruži snimka stanovitog mladića koji nije mogao dočekati da isproba svoje novo sušilo za veš, odnosno štender kako tu "spravu" nazivaju Zagrepčani, pa ga je raskrilio i na njemu u tramvaju osušio svoje trendy čarapice

Svega smo se u ovih 130 i kusur godina postojanja Zagrebačkog električnog tramvaja nagledali i naslušali. U plavim tramvajima Zagrepčani ponekad spavaju, katkad pjevaju i plešu, neki se i se ljube, a neki nažalost, s vremena na vrijeme svađaju i tuku. Nikada međutim, barem do nedavno u stotinu trideset i nešto godina povijesti omiljenog zagrebačkog prometala, nitko još, barem tako mislimo, nije odlučio u njemu osušiti veš. 

Društvenim mrežama ovih dana tako kruži snimka stanovitog mladića, doznali smo da ime mu je Šime, koji nije mogao dočekati da isproba svoje novo sušilo za veš, odnosno štender kako tu "spravu" nazivaju Zagrepčani, dok ga u drugim regijama nazivaju "ono za robu", raštelada, rastegača pa i koza, konj, magarac... 

Nestrpljivi Šime u tramvaju je tako raskrilio štender/kozu/konja/rašteladu ili kako vam drago te je na nju izvjesio par trendy čarapa na opće oduševljenje i smijeh putnika. A to je, kako doznajemo, Šimi bila i namjera. Nasmijati putnike i razbiti poslovično zagrebačko kasnojesensko sivilo. Kada već robu nije stigao osušiti kod kuće. 

 

 

 

Komentara 11

MA
majeltomoguce
16:54 27.11.2023.

Jel opet performans za društvene mreže???

MO
moroder12
21:09 27.11.2023.

Sve za click…

PR
prigorje
06:49 28.11.2023.

Snima za Tik - tok. Isto ko i onaj što je provocirao kontrolorku karata.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije