Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Protiv izgradnje

Prosvjed u Sigetu: 'Ovo nije Legograd - ovo je Zagreb'

Zagreb: Građani prosvjeduju protiv izgradnje poslovne zgrade na livadi u Sigetu
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
22.08.2017.
u 22:12

Većeslav Holjevac je bio gradonačelnik koji je osmislio Novi Zagreb pun zelenila, rekla je Gordana Pasanec iz inicijative "Ne damo Siget"

Na velikom transparentu napravljenom od doniranih plahti napisali su simboličan natpis "Ovo nije Legograd - ovo je Zagreb" te zalijepili veliku sliku Većeslava Holjevca čija je stota obljetnica rođenja danas obilježena. Stanovnici Sigeta na taj su način još jednom pokazali što misle o izgradnji novog poslovnog centra u svom kvartu.

- Većeslav Holjevac je bio gradonačelnik koji je osmislio Novi Zagreb pun zelenila. Onda se planirano gradilo, a danas se to sve uništava. Zato smo se simbolično okupili na današnji dan - rekla je Gordana Pasanec iz inicijative "Ne damo Siget" koja je danas u 19 sati održala miran prosvjed.

Zagreb: Građani prosvjeduju protiv izgradnje poslovne zgrade na livadi u Sigetu
1/17

To je samo nastavak njihovih akcija kojima žele spriječiti izgradnju poslovnog centra na križanju ulica Siget i Froudeove. Organizirali su već i skupljanje peticije, a zalažu se za očuvanje zelene površine ili za izgradnju tržnice.

Komentara 21

SI
siskic
22:55 22.08.2017.

naprijed banditos i mafija građevine. ostali stoj.

DU
Deleted user
22:34 22.08.2017.

OK. Vili je tu a gdje je Urša? Di je Borka?Kaj je to nova frakcija crvenih?

KA
kacavenda
22:35 22.08.2017.

Evo ih opet, protiv koga su sad, neznaju ni sami

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije