Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
50 VOZILA I 149 VATROGASACA

Vatrogasci o požaru na Jakuševcu: 'Jedna od najvećih intervencija'

Požar na Jakuševcu
Foto: Jurica Galoić/Pixsell
1/26
25.07.2019.
u 07:09

Sama organizacija rada, od dobave sredstva za gašenje, goriva, zraka i struje je izuzetno bitna i svakako se osim mnogobrojnim vatrogascima moramo pritom zahvaliti i ekipama Zagrebačkog holdinga, Ureda za upravljanje u hitnim situacijama kao i Grada Zagreba, napisali su zagrebački vatrogasci.

Jutros su se hrabri zagrebački vatrogasci osvrnuli na intervenciju na Jakuševcu nazvavši je najvećom u zadnjih par godina.

U intervenciji je sudjelovalo 50 vatrogasnih vozila i 149 vatrogasaca iz 33 različita okolna mjesta i Zagreba. Otvorene vatre više nema, a, kako su jučer izvijestili, danas ujutro će potpuno dovršiti dogašivanje. Podsjećamo, požar je počeo jučer oko 19 sati, a u požaru nitko nije ozlijeđen. Iz Ureda za upravljanje u hitnim situacijama kazali su kako požar ne predstavlja opasnost za stanovništvo, a gorio je odbačeni namještaj. Miris paljevine se još uvijek u Novom Zagrebu intenzivno osjeća te je zrak prepun dima.

"Gašenje požara otpada na Jakuševcu jedna je od logistički najvećih intervencija zadnjih godina. Oko ponoći prve ekipe su se počele vračati u spremišta. Sama organizacija rada, od dobave sredstva za gašenje, goriva, zraka i struje je izuzetno bitna i svakako se osim mnogobrojnim vatrogascima moramo pritom zahvaliti i ekipama Zagrebačkog holdinga, Ureda za upravljanje u hitnim situacijama kao i Grada Zagreba. Ne smijemo zaboraviti da još uvijek pomažemo kolegama u Velikoj Gorici, da su ekipe i u Dalmaciji na dislokaciji kao i da su usprkos ovolikom broju vozila i ljudi koji su vani sve postaje operativne i spremne za zaštitu Zagreba", napisali su vatrogasci u postu na svojem Facebook profilu,

Komentara 5

Avatar Niškorist
Niškorist
07:41 25.07.2019.

Da se nije Bandić zakuril ?

MA
max
08:21 25.07.2019.

Za Hrvate je taj dim sreća, dobiješ rak i nemoras vise živjeti u ovoj slučajnoj državi...

RE
Rex
08:17 25.07.2019.

"Skojevci".......rade

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije