Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 11
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trčanjem do zdravlja

Utrka "Volim trčanje" u nedjelju četvrti put na savskom nasipu

volim trčanje
Pixsell
07.06.2011.
u 16:49

Društvo sportske rekreacije Aktivan život četvrti put na savskom nasipu organizira utrku sa startom kod Boćarskog doma

Gotovo polovica Zagrepčana, njih 40 posto, ima prekomjernu težinu, 24 posto ih je pretilo, a sve više ljudi boluje i umire od bolesti srca i krvnih žila, šećernih bolesti i drugih kroničnih bolesti – to su činjenice koje bi nas trebale podsjećati da bismo više trebali voditi brigu o zdravlju.

Jedan od najučinkovitijih i najjeftinijih načina borbe s navedenim problemima jest trčanje. Društvo sportske rekreacije Aktivan život već četvrtu godinu zaredom na savskom nasipu organizira utrku simbolična naziva "Volim trčanje".

– Drago mi je da trčanje polako postaje "in". Na zagrebačkim rekreacijskim centrima sve je više osoba koje trče. Pokazatelj je rasta i broj prijavljenih za našu utrku – 560 s time da je još 5 dana do utrke. Ove godine očekujemo više od 600 natjecatelja iz više od 50 hrvatskih mjesta i gradova – ističe Nedeljko Vareškić, predsjednik DSR-a Aktivan život.

Na nasipu će u nedjelju 12. lipnja moći trčati baš svi. Od onih najmlađih do najstarijih jer su utrke prilagođene svima – od baby maratona dugog 20 metara do kros-utrke Volim trčanje na 11,5 km. Sve detalje potražite na stranici www.volim-trcanje.net.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije