Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od utorka

Uspješnice ZFF-a dolaze na platno ljetnog kina

Zagreb: Na ljetnom kinu Tuškanac održana pretpremijera filma Zbog tebe
10.06.2023.
u 10:00

Ulaznice stoje pet eura, a mogu se kupiti online ili na blagajni ljetnog kina

Pobjednik lanjskog Zagreb Film Festivala, drama “Joyland” pakistanskog redatelja Saima Sadiqa, otvorit će program Ljetnih dana ZFF-a. Riječ je o projekcijama festivalskih uspješnica i pokojeg novog filma koji će se prikazivati u dva ciklusa na Ljetnoj pozornici Tuškanac.

Prvi ciklus počinje u utorak i trajat će do 17. lipnja, a na repertoaru je i “Crvenog nebo” njemačkog autora Christiana Petzola, nagrađivana drama “Tiha djevojka” iz radionice Colma Bairéada, “Alcarràs” kao miljenik publike debitantice Carle Simón te “Korzet” redateljice Marie Kreutzer koji je poznat i kao “potpuno drukčiji film o legendarnoj carici Sisi”.

Ulaznice stoje pet eura, a mogu se kupiti online ili na blagajni ljetnog kina. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije