Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Učenica Magdalena Klarić skladala je 'Krijesnice'. Podržite djecu oboljelu od malignih bolesti i mlade glazbenike!

Na svakom koncertu se izvodi orginalna ili obrađena verzija te kompozicije. Koncerti su dobili i zaštitini znak, svoju melodiju i kompoziciju.
11. svibnja 2016. u 12:26 0 komentara 550 prikaza
glazbenici elly basić
Foto: Udruga Krijesnica
Pogledajte galeriju 1/2

Dobrotvorni koncert za udrugu Krijesnice za pomoć djeci oboljelima s malignim bolestima održat će se u petak 13. svibnja u 20 sati u maloj dvorani Hrvatskog glazbenog zavoda (HGZ). Za oboljelu djecu sviraju maturanti Glazbenog učilišta Elly Bašić.

Tim  koncertom će se svečano predstaviti projekt škole za Udrugu Krijesnice koji će se nastaviti sljedećih  školskih godina. Na koncertu će uz program maturanata, biti izvedena kompozicija Krijesnice, Magdalene Klarić, te obrada kompozicije kojoj su se posvetili naši kompozitori  D. Navaey i profesor T. Szirovica , u izvedbi gudačkog ansambla srednje škole.

Učenica osnovnoškolka Magdalena Klarić (violina) skladala je kompoziciju pod nazivom Krijesnice. Na svakom koncertu se izvodi orginalna ili obrađena verzija te kompozicije. Koncerti su dobili i zaštitini znak, svoju melodiju i kompoziciju. 

Sav prihod sa koncerta bit će uplaćen na račun Udruge Krijesnica. Krajem 2015. godine, Glazbeno učiliste Elly Basić započinje s održavanjem dobrotvornih koncerata za Udrugu Krijesnica. Koncerti se, u pravilu,  održavaju jednom mjesečno. Njihov glavni cilj je pružiti učenicima škole veći broj nastupa te mogućnost da zajedno s roditeljima i ostalim posjetiteljima uživaju u glazbi kojom se bave. Ujedno nam je  cilj senzibilizirati djecu i roditelje na svakodnevicu koja nas okružuje i probleme  kojih možda nismo ni svjesni.

Ovim putem sav dobrotvorni prilog sa koncerata ide za pomoć djeci i oboljelima od malignih bolesti. 

>> Trkači svojim doprinosom osigurali veliku donaciju Udruzi Krijesnica

zima
Očekujte neočekivano
Pripremite se za zimsku vožnju - na ovo morate paziti

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.