Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Investicije

U Velikoj Gorici gradit će se dva nova vrtića - Lojtrica i Žirek

natjecanje vrtića (1)
Goran Stanzl/Pixsell
02.11.2010.
u 13:52

Na sjednici Gradskog vijeća prihvaćen je prijedlog o osnivanju dva vrtića, jednog u Pucekovićevoj, a drugog u Tomaševićevoj

Na nedavno održanoj sjednici Gradskog vijeća prihvaćen je prijedlog o osnivanju dječjeg vrtića Lojtrica i dječjeg vrtića Žirek. Bit će to dva nova vrtića, koja će zasigurno riješiti problem neupisanih velikogoričkih mališana.

Podsjetimo, Grad Velika Gorica donio je plan mreže dječjih vrtića koji je usklađen s Državnim pedagoškim standardom, a koji uključuje i postupak osnivanja dvije nove ustanove.

Po tome prijedlogu vrtić Žirek bit će smješten u Ulici kralja Stjepana Tomaševića 17, a Lojtrica u Pucekovićevoj ulici 2.

Novac za ta dva vrtića osigurat će se u proračunu, a u njima će biti mjesta za mališane od šest mjeseci do šest godina. Kako je navedeno, u oba vrtića mališanima će biti ponuđeni i programi ranog učenja stranog jezika i drugi programi umjetničkog, kulturnog, vjerskog i sportskog sadržaja. (lk/vlm)

Ključne riječi

Komentara 1

FI
fila
08:22 03.11.2010.

To bi bilo super ...samo kod nas su uvjek neka obečanja PREDIZBORNA ..ali to se ne izvršava gdje je sportska dvorana u gorici koliko se pričalo o tome...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije