Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 18
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Obilazak preko Vrapča

U utorak se zatvara Škorpikova, sanira se nadvožnjak

Zagreb: Dio Škorpikove i podvožnjak prema Aleji Bologne zatvoreni zbog radova
Tomislav Miletic/PIXSELL
19.06.2022.
u 17:40

Dio Škorpikove od Samoborske do Aleje Bologne u srijedu se zatvara za sav promet, i to na mjesec dana

Osim u Novom Zagrebu, budući da se sanira Most slobode, na prometni kaos trebali bi se pripremiti i vozači na zapadu metropole. Naime, u srijedu se zatvara dionica Ulice Velimira Škorpika od Samoborske ceste do Aleje Bologne, i to zbog sanacije željezničkog nadvožnjaka.

Obilazni pravac će biti: Ulica V. Škorpika - Samoborska cesta - Vrapčanska putina - Kožinćev put - Oranice - Ilica - Al. Bologne, i obratno. Za stanovnike Stenjevca i Gajnica obilazak je to od nekoliko kilometara.

Da nadvožnjak u Škorpikovoj treba sanaciju, pisalo se lanjskog ljeta, kad je s njega visio komad žbuke. Reagirali su tada i vatrogasci i policija, a iz HŽ Infrastrukture najavili su sanaciju u sklopu projekta obnove dionice Savski Marof – Zagreb Zapadni kolodvor. 

Ključne riječi

Komentara 1

JO
josmalopanestalo
12:21 22.06.2022.

trebalo je samo moliti Boga da prometnom uredu da pameti i da poštelaju sve semafore po obilaznim pravcima ili da postave policiju ili prometne redare koji imaju pameti i smisla za regulaciju prometa inače bu kolaps u pola grada

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije