Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Revitalizacija mreže

Zbog kopanja Trnsko i veći dio Sigeta bez tople vode do početka srpnja

Zagreb: Zbog izvođenja radova rekonstrukcije vrelovoda južni kolnik Vatikanske ulice zatvoren je za promet
Emica Elvedji/PIXSELL
19.06.2022.
u 15:00

Mijenjaju se vrelovodne cijevi

Nova runda zamjene vrelovodnih cijevi u Zagrebu u punom je zamahu. Sve do 4. srpnja bez tople vode bit će čitavo Trnsko, kao i veći dio Sigeta.

Stanovnici dijela Sopota, odnosno Ulice Viktora Kovačića, Avenije Dubrovnik 32, Turinine 2 i 4 te Pičmanove mogu odahnuti jer je, prema rasporedu, sanacija njihovih cijevi dovršena.

Stanovnici u Šubićevoj 29 toplu vodu će dobiti krajem tjedna, a tada bi trebalo završiti i kopanje u Krapinskoj, pa će odahnuti i oni na kućnom broju 45 u toj ulici, kao i u Zorkovačkoj 8, Selskoj 110 i 153, Ozaljskoj 93, 95, 108-114, 144 i 146, Bosiljevskoj 51 i Veprinačkoj 16.

U ponedjeljak 27. lipnja topla voda se vraća i u Rudeš, Prečko, Špansko, Malešnicu i Gajnice. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije