Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Goout! Junior kamp

U ponedjeljak se kreće u šumske pustolovine i uživanje na bazenu

SPECIJAL GO OUT 03.04.2015., Tuhelj - GoOut Djecji kamp.  Photo: Petar Glebov/PIXSELL
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
17.03.2016.
u 20:00

Tijekom pet dana proljetnih školskih praznika djeca od 7 do 12 godina uz stručnu će pratnju obići čak tri planine – Medvednicu, Ravnu goru i Ivanščicu – te uživati u čarima Terma Tuhelj

Do početka Goout! Junior kampa preostalo je još nekoliko dana. Pedesetak već prijavljene djece nestrpljivo čeka ponedjeljak kada će krenuti u svoju prvu šumsku pustolovinu.

Tijekom pet dana djeca od 7 do 12 godina uz stručnu će pratnju obići čak tri planine – Medvednicu, Ravnu goru i Ivanščicu – te uživati u čarima Terma Tuhelj. Sličan je program proteklih praznika oduševio polaznike pa mnogi dolaze s lanjskim iskustvom. Roditelji djece kojoj će ovo biti prvo takvo iskustvo postavljaju brojna pitanja, od kojih je najčešće: Koja je razlika između dnevnog kampa i izviđačkog izleta?

Izviđači su originalno proizvod britanske kulture, a kampovi američke. Naravno, obje su ideje prožete upoznavanjem i očuvanjem prirode te svladavanjem raznih vještina. Ipak, kroz kontinuirane susrete, natjecanja i sl. izviđači njeguju zajedništvo, a priča o kampu najčešće je oslonjena na razvijanje djetetove individualnosti.

Kampovi u organizaciji Večernjakove Radosti, Goouta! i Fora radionica odvijaju se periodično, prateći školske praznike. Program je edukativan i atraktivan. Polaznici proljetnog Goout! Junior kampa tako će uz svladavanje planinarskih znakova i osnova građenja skloništa provesti dan na bazenu uz Marija Petrekovića, a uz ekološke teme, u šumi će na originalan način, od Raiffeisenovih stručnjaka, naučiti ponešto o štednji.

U kampu Fora radionica, pak, upoznat će niz znanstvenika koji će im na zabavan način objasniti kako funkcionira ono što nas okružuje u prirodi. Zabava je u oba slučaja zajamčena, a aktivan će odmor u prirodi zasigurno rezultirati i boljim uspjehom u školi.

>>Za proljetnih praznika klinci se mogu sjajno zabaviti, ali i postati mali znanstvenici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije