Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 34
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAGREB

Zaustavio auto, uzeo lopatu i počeo razbijati ploču 'Trg maršala Tita'

Trg maršala Tita
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/8
06.11.2017.
u 16:55

Policija je zaprimila prijavu o nepoznatom muškarcu koji lopatom skida ploču te su naveli kako 'provode istražne radnje'.

Iako je već ranije donesena odluka o preimenovanju zagrebačkog Trga maršala Tita u Trg Republike, na jednom mjestu ostala je još uvijek tabla sa starim natpisom.

Ta činjenica razljutila je nepoznatog muškarca koji je odlučio uzeti stvar u svoje ruke te je lopatom krenu skidati ploču.

Trg maršala Tita
1/5

- Muškarac koji se vozio ispred mene upalio je sva četiri žmigavca, izašao iz automobila i malom lopatom krenuo razbijati ploču. Popeo se na kantu za smeće, odvalio komad fasade i krenuo razbijati ploču - javila je čitateljica portala Dnevnik.hr koja im je dostavila snimku tog čina.

Policija je zaprimila prijavu o nepoznatom muškarcu koji lopatom skida ploču te su naveli kako 'provode istražne radnje'.

Pogledajte i video: Skidanje HOS-ove ploče

Komentara 325

Avatar unačelu
unačelu
17:20 06.11.2017.

Gnoj se uvijek čistio lopatom.

SA
samograd
17:16 06.11.2017.

Bravo ,tako i treba .Treba u svakom mjestu skupti ljude i krenuti sa krampovima ,bagerima, pajserima .. i čistiti sve što je antihrvatsko . Micati sve četničke spomenike ili tamo gdje su šumski razbojnici činili zlo i farbali nas godinamqinamq da su bili nevinašca . Šoškočaninu i ostaloj četničkoj bandi dozvoliti samo drveni križ.

DU
Deleted user
17:34 06.11.2017.

Danas nigdje u svijetu nemate nazive ulica zlocinaca koji su pola miljuna svoga naroda pobili.Ako nece drzava uredovati, onda ce narod.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije