Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zdravstveni problemi

Treba joj pomoć da nakon sedam godina izađe iz kuće

Kisik
Foto: Grgur Žučko/PIXSELL
1/2
29.11.2014.
u 13:15

Gulija Radojka mora primati kisik 24 sata dnevno, a posjeduje samo aparat koji nije pokretan.

Najveća želja 74-godišnje Gulije Radojke je da za nadolazeće blagdane posjeti svojih petero unučadi koji žive u Zagrebu

Iako stanuje u Gornjoj Bistri koja je od grada udaljena tek pola sata, za nju je to još uvijek nemoguće jer zbog zdravstvenih problema mora primati kisik 24 sata dnevno. S obzirom da posjeduje samo aparat koji nije pokretan Gulija Radojka iz kuće nije izašla već sedam godina, izuzev odlazaka u bolnicu kada je vozi hitna pomoć.

– To je strašno kada cijeli dan samo gledate kroz prozor, a na možete niti u dvorište izaći – tužno prepričava Gulija Radojka koja se još uvijek nada da će imati priliku posjetiti svoju obitelj.

Za to joj je potreban pokretni aparat za kisik koji stoji 15.000 kuna.

– Cijela mirovina moje majke odlazi na lijekove, nikako ne može uštediti za potrebni aparat – objašnjava njezin sin Darko koji odlučio pokrenuti akciju kojom bi se prikupila sredstva za pokretni aparat za kisik. Stoga poziva sve koji žele pomoći njegovoj majci da ga kontaktiraju na broj 092/1117384.

Komentara 2

Avatar Kristijan Kašić
Kristijan Kašić
15:46 29.11.2014.

Kakva je to obitelj kad jadna starica mora skupljati financijsku pomoc da ih vidi? Sto ta obitelj ne dodje kod nje za blagdane?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije