Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
slatki gušti

Tko je ambasador slastičarstva u Hrvata? Milan Bandić

Slatki gušti (1)
Foto: Davor Puklavec/PIXSELL
1/7
02.09.2013.
u 11:18

U ponedjeljak je otvoren festival slastica, a deserte najboljih zagrebačkih slastičara može se kušati do 8. rujna

Ljubitelji slatkog ovog će tjedna doći na svoje posjetom Zrinjevcu. Tamo se od  ponedjeljka smjestio drugi po redu festival slastica Slatki gušti na kojem će građani do ove nedjelje moći kušati razne specijalitete zagrebačkih slastičara po promotivnim cijenama.

Posjetitelji svakodnevno mogu sudjelovati i u besplatnim radionicama, na kojima će slatke tajne otkrivati iskusni kuhari, ali i uživati u koncertima.

U sklopu festivala prvi  je dan dodijeljeno i priznanje gradonačelniku Milanu Bandiću te Suzy Josipović Redžepagić kojim ih se proglasilo ambasadorima hrvatskog slastičarstva.

>>2. festival slastica na zagrebačkom Zrinjevcu od 2. do 8. rujna 2013.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije