Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 19
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Davorin Karačić

Thompsonov odvjetnik: 'Neka mi dođu i kažu da sam prodao Dinamo. Ta moralna sitnež...'

Davorin Karačić
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
11.06.2018.
u 20:54

- To je notorna glupost onih koji imaju nekakve podzemne prikrivene namjere, pri čemu im treba diskreditacija Neovisnih za Hrvatsku - rekao je Karačić

Davorin Karačić, novi zastupnik u Skupštini Grada Zagreba i odvjetnik koji je obranio Marka Perkovića Thompsona zbog korištenja pozdrava "Za dom spremni" u pjesmi "Bojni Čavoglave", rekao je kako će se u Skupštini baviti svime, ali će posebnu pozornost skrenuti na promet i sport.

Karačić je došao u Skupštinu na listi stranke Neovisni za Hrvatsku kako bi zamijenio Anu Lederer, koja je postala nova Pročelnica zagrebačkog Gradskog ureda za kulturu.

- U fokusu će mi biti sve ono što je bitno. Imam u glavi već neke ideje i razmišljanja, ali bih za sada to zadržao još za sebe. U svakom slučaju ću se zalagati za malo bolju prometnu povezanost Zagreba, ali i s druge strane za sport. Zagreb je grad koji je imao sudionike u Ligi prvaka u nogometu, u rukometu, u Euroligi u košarci, a sada smo organizacijski na nuli. To mi nije primarni cilj, ali ću svakako skrenuti pozornost i na takve stvari - rekao je Karačić za Direktno.hr.

Komentirao je i medijske navode prema kojima je imenovanje Ane Lederer uvjetovano stavom stranke Neovisni za Hrvatsku o Dinamu:

- To je notorna glupost onih koji imaju nekakve podzemne prikrivene namjere, pri čemu im treba diskreditacija Neovisnih za Hrvatsku - rekao je Karačić.

- Neka meni netko kaže da sam se prodao ili da bih trgovao s Dinamom. Svi koji to kažu neka dođu meni ispred lica i kažu da sam prodao Dinamo. Ja sam najviše krvario za pravedniji Dinamo na cesti i u sudnici. Mi smo jedina opcija koja se iskreno bori za bolji i pravedniji Dinamo, a ta moralna sitnež koja koristi priliku da bi nas diskreditirala ima očito druge namjere s Dinamom - rekao je Karačić.

Davorin Karačić
1/6

Komentara 9

TA
taxiico
21:51 11.06.2018.

tako govori tko je na strani istine. odvažno i otvoreno. ako netko misli da laže neka mu to kaže i pokaže nešto da ga diskreditira. siguran sam da se nitko ne javlja na dvoboj. sve slinavci koji svakoga kvalificiraju slobodno po svojim simpatijama a kada treba argumentirano onda muk.

IL
ilijan
21:10 11.06.2018.

Trebaju nam takvi!

Avatar javorko
javorko
08:36 12.06.2018.

Nije Davore sitnes, to su komunisti njihov posao njihova rabota na sta oni stave svoj prst to propada truli 60 godina su imali drzavu stvarali je na krv ubojstvima propala je u 4 godine,to dovoljno govori

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije