Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
svi u kset

Tereza Kesovija i Ibrica Jusić u rock-izdanju s Atlantidom

atlantida
Promo fotografija
04.03.2013.
u 12:13

Ulaznice za koncert mogu se kupiti po cijeni od 20 kn na ulazu kluba. Koncert je dio mini turneje kojom promoviraju povratnički album „Premalo za san" u izdanju Croatia Recordsa.

Dubrovački bend Atlantida stat će na pozornicu zagrebačkog kluba KSET u utorak 5. ožujka, a pridružit će im se velikani Tereza Kesovija i Ibrica Jusić. 

Koncert je dio mini turneje kojom promoviraju povratnički album „Premalo za san" u izdanju Croatia Recordsa. 

Ulaznice za koncert mogu se kupiti po cijeni od 20 kn na ulazu kluba.

Jedan od najboljih rock-albuma 2012. , koji je dobio odlične ocjene struke i publike, na tržištu je od sredine prosinca 2012. i najavljen je prekrasnom baladom „Lađe“.

Pjesma „Lađe“, zajedno s već poznatim singlovima "Lutam pod oblacima" i "Dodir u bojama“ te još sedam drugih, nalazi na novom albumu „Premalo za san“.

Dubrovački bend Atlantida djeluje od 1990. godine naslonjen na čvrst ritam i melodična pjevanja te stvara jedan glazbeni pravac koji zasigurno nije potrošen na našoj glazbenoj sceni. Godine 1994. objavljuje prvi studijski album „Eyes of reallity“, u izdanju diskografske kuće „Euroton“. Koristeći etno kao nadopunu svojih uradaka, Atlantida u svojoj drugoj fazi rada, sredinom 99. predstavlja EP „Sami u Kamenu“. Uspjeh tog EP-a, iako je bend 2000. prestao s aktivnom svirkom, nekoliko godina poslije rezultira ponovnim okupljanjem članova. Bend djeluje u sastavu: Davor Erceg – vokal, Niko Novaković – gitara, Alan Lasić – bass, Mario Tomašić – bubnjevi, Jakša Zedniček – gitara, Aljoša Lečić – klavir/sinthovi.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije