Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sigurna vožnja

Taksisti će u vozilima prodavati i prezervative

taxi cammeo (1)
Foto: Taxi Cammeo
1/4
22.03.2013.
u 11:39

Od 1. travnja kreću i s izdavanjem fiskalnih računa te prodajom cigareta i žvakaćih guma u vozilu

Iako Taxi Cammeo ima porezni dug od 12 milijuna kuna i još oko četiri i pol milijuna kuna duga dobavljačima, što namjeravaju riješiti u predstečajnoj nagodbi, odlučili su zamijeniti kompletan vozni park u gradovima u kojima posluju. U Zagrebu su već počeli s izmjenom, a do kraja mjeseca na cesti će biti 152 nove Opel Insignije. Vrijednost investicije – 27 milijuna kuna.

– Sklopili smo petogodišnji ugovor s Opelom Hrvatska prema kojem će Cammeo iz Njemačke dovesti oko 1200 automobila, dok će se godišnje u prosjeku izmjenjivati oko 170 vozila – rekao je upravitelj tvrtke Vladimir Minovski i dodao da je dogovoren tzv. lease and buy back ugovor, što znači da će nakon godinu dana Cammeo vratiti sva vozila, a oni će Cammeu ustupiti nova. Ovo ulaganje, kažu, izvući će ih iz predstečajnog postupka jer u mjesečnu ratu za leasing od 800 eura po automobilu ulazi i održavanje vozila te edukacija vozača. Leasing će plaćati iz redovnog poslovanja.

– Osim toga, plaćat ćemo i 30 posto manje gorivo jer Insignije manje troše. Prije nismo mogli fiksirati troškove jer su auti bili stari pa je uvijek bilo nepredvidivog troška – rekao je Minovski. Od 1. travnja kreću i s izdavanjem fiskalnih računa te prodajom cigareta i žvakaćih guma u vozilu, a na polici nasuprot suvozača mogli bi se naći i prezervativi.

Komentara 5

Avatar messerschmidt
messerschmidt
12:22 22.03.2013.

Mogli bi i pijaču prodavati u taksiju.

Avatar fidelio
fidelio
12:59 22.03.2013.

Izvrsno, naljepnica Marije i prodaja cigareta...

AU
aurelia
13:25 22.03.2013.

I mastan burek , čobanac , uvesti što prije.I taksene marke ,i pekmezom kruha , i neka drže poduke iz matematike dok čekaju. Dobar radnik je samo mrtav umoran radnik.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije