Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Promjene u Skupštini

Svibor Jančić umjesto Ive Kvakić

Svibor Jančić
Jurica Galoic/PIXSELL
20.10.2017.
u 12:47

Kolega joj je ionako pomagao u pripremama za sjednice te je upućen u sve gradske procese, objasnila je Kvakić svoju zamjenu

Umjesto Ive Kvakić, od sljedeće sjednice u skupštinskim klupama sjedit će Svibor Jančić. Zastupnica stranke Za grad zahtjev za mirovanje svog mandata predala je jučer, ali, kako je objasnila, to nije kraj njezina političkog angažmana, već će se samo povući na neko vrijeme i mjesto prepustiti kolegi koji će se problemima Zagrepčana u potpunosti moći posvetiti.

– Ne idem nikamo. Nastavljam svoj profesionalni angažman u Zadruzi za etično financiranje, kojoj je jedan od ključnih projekata osnivanje prve etične banke u Hrvatskoj, koja će služiti kao financijska poluga za omogućavanje realizacije razvojnih projekata bez naknada i s niskim kamatama – objasnila je Iva Kvakić pa dodala kako je njezin kolega Jančić upućen u sve gradske procedure jer je upravo on bio taj koji joj je pomagao da prouči sve dokumente i dobro se pripremi za svaku sjednicu Skupštine. Svibor Jančić, inače politolog po struci, ujedno je i član Vijeća gradske četvrti Maksimir.

– Popuniti mjesto u Skupštini iza Ive Kvakić veliki je izazov, ali vjerujem da ćemo nastaviti našu misiju mijenjanja politike – rekao je Jančić.     

Komentara 1

Avatar ukurtapash
ukurtapash
02:08 21.10.2017.

"Umjesto Ive Kvakić, od sljedeće sjednice u skupštinskim klupama sjedit će Svibor Jančić". rodjen u beogradu, komunjari po zagrebu sa ursom raukar i vilijem matulom.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije