Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mali Tehnopolis samobor

Sve o tajnama mladih poduzetnika doznajte na Danima otvorenih vrata

Samobor: Mali Tehnopolis, centar za mlade poduzetnike i startup-ove
Foto: Marko Prpic/PIXSELL
1/6
27.06.2023.
u 13:45

Organizira ju Poduzetnički centar Samobor, a posjetitelji će se, među ostalim, upoznati i s radom Malog Tehnopolisa te saznati više o mogućnostima korištenja EU fondova

Predstavljanje infrastrukture i usluga koje nudi inkubator samoborskog Malog Tehnopolisa, prezentacija primjera dobre prakse korisnika te susreti stručnjaka i praktičara EU fondova i poduzetnika samo su dio programa Dana otvorenih vrata, koji će se održati 30. lipnja u prostorijama Tehnopolisa na adresi Vladka Mačeka 7. 

Manifestacija koja počinje u 15 sati, sastavni je dio "Otvorenih vrata EU projekata" Ministarstva regionalnog razvoja i fondova EU te obilježava desetu godišnjicu ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju, a glavni joj je cilj širenje znanja i razmjena iskustva te promicanje dobrih praksi među poduzetnicima i praktičarima u području EU fondova.

Organizira ju Poduzetnički centar Samobor, a posjetitelji će se, među ostalim, upoznati i s radom Malog Tehnopolisa te saznati više o mogućnostima korištenja EU fondova

– Naš cilj je prikazati sve što Mali Tehnopolis Samobor nudi, odnosno prostor za poslovanje, kreativnost, suradnju i razvoj novih ideja. Prilka je i da istaknemo naše dosadašnje uspjehe kroz tri godine poslovanja te predstavimo nove projekte kako bismo potaknuli tehnološki razvoj i inovacije u gospodarstvu Samobora – ističe direktor Željko Radovanić. 

19.04.2021.,Samobor, poduzetnicki centar Samobor, inkubator Malog Tehnopolisa okupio dvasetak tvrtki, a svojim korisnicima u prve tri godine subvencioniraju koristenje radnog prostora, rezija te pruzaju koristenje dvorana za sastanke i edukacijske dvorane."nPhoto: Robert Anic/PIXSELL
Foto: Robert Anic/PIXSELL

Inkubator MTS inače je inovativna poduzetnička infrastruktura, izgrađena i uspostavljena u kolovozu 2020., a smještena u kompleksu bivše vojarne Samobor. Uz prostorije za uredske i proizvodne aktivnosti, ima i konferencijsku dvoranu, co-working prostor te inovativni 3D laboratorij, a ondje trenutno djeluje 16 poduzetnika, od kojih je 13 mladih s potencijalom rasta, dok su ostala tri poduzetnici u fazi rasta i razvoja. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije