Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 75
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Od 5 do 7 sati

Suzbijanje komaraca narednih nekoliko dana diljem grada

suzbijanje komaraca
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/2
09.06.2014.
u 14:24

Građani se mole da ne izlaze na ulicu u vrijeme zamagljivanja, a pčelari da pčelama onemoguće izlaz

Tvrtka EKO DERATIZACIJA, koju je unajmio Grad Zagreb, sljedećih će dana suzbijati komarce na područjima na kojima je izmjerena povećana brojnost komaraca te je zabilježen povećani broj pritužbi građana.

Sutra će tako obilaziti Horvate, Gredice, Jarun, prostor oko ŠRC-a Mladost, Prečko, hipodrom, Bundek, Trnsko, Siget, Zapruđe i Središće u terminu od 5 do 7 sati. Gajevo, Staglišće, ŠRC Jarun, Kosirnikovu, Sopot, Utrine, Travno, Sloboštinu i Dugave obići će 11. lipnja, dok je u četvrtak na redu Cvjetno naselje, Prisavlje, Špansko, Malešnica, Retkovec, Kruge, Savica, Borovje, Folnegovićevo i Maksimirsko naselje.

Građani se mole da bez potrebe ne izlaze na ulicu u vrijeme zamagljivanja, a naročito se to odnosi na osjetljivije osobe kod kojih bi preparati koji se koristi mogao izazvati iritaciju dišnih putova. Ako na obuhvaćenom području postoje pčelari koji drže košnice, mole se da pčelama onemoguće izlaz iz košnica na dan suzbijanja komaraca.

Komentara 6

KR
kristov
14:54 09.06.2014.

Kad je na redu Iblerov trg?? Ne možemo više živjeti od njih!

SP
SpecialOne
15:02 09.06.2014.

po cijelom gradu ima letećih terorista... kaj grad štedi na drugim područjima? možda misli bandić da smo mi otporni na komarce?!

BE
Beck
15:59 09.06.2014.

A što je s Maksimirom, odnosno istočnim dijelovima grada?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije