Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 148
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Rotor oko raspela

Sutra počinju radovi na kružnom toku u Resničkom gaju, dolazi do važnih izmjena u prometu

Hana Ivković Šimičić
31.08.2021.
u 15:47

Radovi, javljaju u Gradu, počinju sutra ujutro i trajat će sve do 1. studenog, a za to vrijeme mijenjat će se i promet po križanju, kao i ZET-ova trasa za autobuse linija 214 i 235.

Prije nešto više od dva mjeseca stanovnici Resničkog gaja su se uspjeli izboriti da stoljetno raspelo u kvartu ostaje, a kružni tok će se graditi oko njega. Radovi, javljaju u Gradu, počinju sutra ujutro i trajat će sve do 1. studenog, a za to vrijeme mijenjat će se i promet po križanju, kao i ZET-ova trasa za autobuse linija 214 i 235. 

- Linija 214 će prometovati izmijenjenom trasom u oba smjera: Koledinečka – redovnom trasom do raskrižja Ulica Resnički gaj I. i  Resnički gaj II. – (lijevo) Resnički gaj II. – Čulinečka cesta – (desno) Slavonska avenija – i u nastavku uobičajenom trasom prema Kozari boku - kažu u  ZET-u. 

Linija 235 bit će privremeno ukinuta, a uspostavlja se nova privremena autobusna linija 235A koja će prometovati trasom:
terminal Dubrava – redovnom trasom do raskrižja Ulica Resnički gaj I. i Resnički gaj II. – (lijevo) Resnički gaj II.  – Čulinečka cesta – (desno) Slavonska avenija – (desno) Ulica Siniše Glavaševića – Vukomerečka cesta – Resnički put – Trnava (okretište).
okretište Trnava – Resnički put – Vukomerečka cesta – Ulica Siniše Glavaševića – (ravno) Ulica Gordana Lederera – (desno) Servisna cesta -  (desno) Slavonska avenija – (lijevo) Čulinečka cesta – (lijevo) Resnički gaj II. – (desno) Resnički gaj I. – Čulinečka cesta – (lijevo) Južna ulica – (desno) Branimirova ulica – (desno) Ulica Dragutina Mandla – terminal Dubrava. 

Bit će, usto, onemogućeno kretanje vozila iz pravca ulice Trnava I. preko ulice Resnički gaj I. prema ulici Resnički gaj II. Na ulici Resnički raj I. i Resnički gaj II. zauzet će se dio kolnika, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu kolnika uz regulaciju prometa semaforskim uređajima.  Obilazni pravac za vrijeme radova bit će:- Resnički gaj I. - Trnava I. - Vukomerečka cesta - Siniše Glavaševića - Slavonska avenija - RČulinečka ceta - Resnički gaj II. - Resnički gaj I. i obratno

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije