Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Neugodno iznenađenje

Studentima u menzi posluženi sirovi ćevapi?

Ilustracija
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
10.07.2019.
u 22:28

Studenti su, kad su shvatili da meso nije termički obrađeno, prestali objedovati

Dvojica studenata ostali su neugodno iznenađeni kad su otkrili da su ćevapi koji su im posluženi u menzi - sirovi. Kako piše Srednja.hr, slučaj se dogodio u menzi Studentskog doma Stjepan Radić.

Na fotografiji objavljenoj na ovom portalu vidi se prerezani ćevap koji je izvana naizgled pečen, dok je iznutra još itekako sirov.

Studenti su, kad su shvatili da meso nije termički obrađeno, prestali objedovati, navodi Srednja.hr.

Za komentar smo poslali upit upravi SD-a Stjepan Radić.

Studenti inače u ovakvim slučajevima mogu podnijeti žalbu tako da najprije ulože prigovor Studentskom centru, a zatim se obavještava predstavnik studenata za kontrolu kvalitete dotičnog restorana. Studenta koji je dostavio prigovor poziva se ako želi biti prisutan prilikom provedbe kontrole kvalitete.  Kada se uskladi vrijeme nenajavljene kontrole u restoranu SC-a studenti kontrolori dolaze u dogovorenom terminu u ured pomoćnika ravnatelja koji donosi odluku i imenuje iz SC-a osobe koje će biti sa studentima u povjerenstvu. U pravilu je u povjerenstvu tehnolog koji je u toj smjeni i poslovođa u smjeni restorana. Prema nalazima zatečenog stanja kontrole traži se pisano očitovanje odgovornih osoba ako ima negativnosti u poslovanju.

VIDEO Bešćutan napad: Prišli mladiću, nokautirali ga pa pobjegli, morao na operaciju

Komentara 5

MM
Marko_Maras
22:47 10.07.2019.

Tatarski ćevap.

NI
Ninob
23:10 10.07.2019.

Pa šta ti zelembaći žele?Da hrana bude ko u saborskoj menzi?Ajde,sta vam pada na pamet

DU
Deleted user
23:30 11.07.2019.

a kaj sa napola krvavim biftekom?.... nemojte podvaljivati mome prijatelju Štefu sa Save 😁.....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije