Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
velika pomoć

Što to Gips sprema: Ante Kostelić posebni gradski savjetnik za uređenje Sljemena

Ante Kostelić
Sanjin Strukić/PIXSELL
04.02.2014.
u 09:45

U Gradskom poglavarstvu održan prvi sastanak gradonačelnika i Ante Kostelića oko provođenja projekta uređenja omiljenoga gradskog izletišta. Više detalja Kostelić će otkriti krajem veljače, nakon povratka s Olimpijskih igara u Sočiju

Ante Kostelić Gips od jučer je posebni savjetnik gradonačelnika Milana Bandića. Zadužen je, naime, za najdraže mjesto za rekreaciju Zagrepčana, ali i turista – Sljeme, odnosno, daljnje provođenje projekta uređenja Sljemena.

Sastao se jučer s gradonačelnikom i njegovim suradnicima, s kojima je godinama zajednički radio na tome da se Sljeme upiše u svjetske natjecateljske kalendare. Ante, Ivica i Janica vezani su uz Sljeme i njegove skijaške utrke, no, zbog vremenskih se uvjeta jubilarna deseta Snježna kraljica ove godine nije održala.

Više informacija o razvojnim projektima vezanim uz Sljeme i Medvednicu Kostelić će otkriti nakon povratka s Olimpijskih igara potkraj veljače. Na sastanku je zaključeno kako bi za godinu dana Ante Kostelić i operativno trebao preuzeti aktivnosti oko sljemenskog skijališta.

Komentara 6

IV
Ivek22
11:47 04.02.2014.

Ante je legenda Sljemena, prošao je cijeli svijet, ima iskustva, uspjeha, definitivno dobar gradonačelnikov odabir.

CO
coolman
17:29 04.03.2014.

Pusta Bandićevska demagogija i populizam. Ništa dobrog ni pametnog od tog tandema.

MR
mrnmarina
09:59 04.02.2014.

Djeca mu više ne donose zaradu pa bu ga Bandić stavio na plaću.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije