Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Stignete svratiti još danas: Ovu adventsku lokaciju u Zagrebu posjetio je rekordan broj ljudi

Fuliranje
06.01.2024.
u 15:11

Posjetitelji su imali priliku kušati uistinu raskošan izbor slanih i slatkih delicija kreativnih imena naše gastro scene

Velebno izdanje ovogodišnjeg Adventa u Zagrebu na većini lokacija danas se privodi svom kraju. Zadnji je dan i je za posjetiti popularno Fuliranje na Strossmayerovom trgu iz čijeg su nam organizacijskog tima objavili kako se ove godine mogu pohvaliti rekordnim brojkama. Prema procjeni organizatora, kreativne agencije Kokoš ili jaje, Fuliranje je tijekom 40 dana trajanja posjetilo više od 300.000 ljudi, čime je prošlogodišnja posje enost premašena za čak 100.000.

Tijekom ovih uglavnom toplih i sunčanih šest tjedana, posjetitelji Fuliranja imali su priliku kušati uistinu raskošan izbor slanih i slatkih delicija kreativnih imena naše gastro scene, te vrhunska topla i hladna pića na ukupno 17 kućica  Osim gastro delicija, tijekom cijelog Adventa za odli nu atmosferu bilo je zasluženo 13 DJ-eva koji su imali live nastupe svaki tjedan od srijede do nedjelje, a održana su i koncerto Connecta, Queen Sensationa, Kuzme i Shaka Zulu te TBF-a za doček 2024.

Najmlađi posjetitelji uživali su u podnevnim vikend nastupima Dječjeg zbora Zagrepčanke i dečki te druženju sa Svetim Nikolom i Djedom Božićnjakom koji je obitavao na Fuliranju cijeli tjedan od 20. prosinca do Badnjaka. Nedjeljom se od 13 sati na Strossmayerovom kuhao i slavni Skradinski rižot, a i ova je godina iznjedrila brojna nova hit jela i pića. 

>>VEZANI ČLANCI: 

Danas još uvijek stignete posjetiti vesele gastro kućice i uživati u, među ostalim, Palfijevim buncek burgerima, elegantnim i majstorski pripremljenim bunsima i tempurama Izakaye, Picnicovoj drukčijoj sarmi, decesima vrsta vrhunskih i kreativnih kobasica nudili su Institut Mate Jankovića, savršenenim pizzama Pizza Social Cluba...

Podsjetimo, ugledni je Financial Times, zagrebački Advent proglasio jednim od 10 najboljih u svijetu, te pritom istaknuo Fuliranje kao najcool adventsku destinaciju s inovativnim gastro kreacijama top chefova. Službeni podaci TZ Grada Zagreba govore da je glavni grad Hrvatske u prosincu posjetilo gotovo 126 tisuća turista  čime je Zagreb najposječenija destinacija u Hrvatskoj u prosincu. 

>>VIDEO: Pogledajte kakav se red stvorio ispred zagrebačkih trgovina koje čak i danas rade

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije