Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrijedna manifestacija

'Štampar' stiže u Dubravu: Sajam zdravlja održava se na placu

Sajam zdravlja: Štampar u tvom kvartu ove subote je u Gajnicama, posjetio ga je gradonačelnik Tomašević
Lovro Domitrovic/PIXSELL
21.04.2023.
u 16:30

Građani svih dobnih skupina moći će se, na nekoliko štandova, educirati o važnosti pravilne prehrane, aktivnog načina života i redovite tjelesne aktivnosti te naučiti kako prepoznati prve simptome određenih zdravstvenih stanja

"Štampar u tvom kvartu" sutra od 10 do 13 sati stiže Dubravu, točnije, na tamošnju tržnicu. Sajam zdravlja obuhvaća niz lokalniha manifestacija u zagrebačkim kvartovima, ovoga puta u organizaciji Nastavnog zavoda za javno zdravstvo "Dr. Andrija Štampar", Grada Zagreba, Doma zdravlja Zagreb - Istok i Gradskih četvrti Gornja i Donja Dubrava.

-Cilj ovakvih manifestacija je zbližavanje zdravstvenih djelatnika sa sugrađanima te jačanje kulture brige o zdravlju i kvaliteti života cijele lokalne zajednice. Građani svih dobnih skupina moći će se, na nekoliko štandova, educirati o važnosti pravilne prehrane, aktivnog načina života i redovite tjelesne aktivnosti te naučiti kako prepoznati prve simptome određenih zdravstvenih stanja. Također ćemo, uoči početka Svjetskog tjedna cijepljenja, građanima omogućiti savjetovanje s liječnicima o ovoj važnoj temi- poručili su iz organizacije. 

Dodali su i kako je riječ o nastavku prošlogodišnjih uspješnih manifestacija koje su bile organizirane u gradskim četvrtima Novi Zagreb - zapad, Sesvete i Podsused-Vrapče. Prva ovogodišnja akcija bila je održana u kvartu Trešnjevka. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije