Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UKIDANJE SANKCIJA

SDP Zagrebačke županije iskazao nepovjerenje Bernardiću, traže unutarstranačke izbore

Mihael Zmajlović
Petar Glebov/Pixsell
20.07.2018.
u 20:39

Županijski odbor zagrebačkog SDP-a traži da se ukinu sankcije te provedu unutarstranački izbori.

Županijski odbor zagrebačkog SDP-a na svojoj današnjoj sjednici iskazao je najoštrije protivljenje sankcioniranju četvero članova SDP-a koji su otvoreno i javno progovorili u stanju u SDP-u. 

Županijski odbor zagrebačkog SDP-a traži da se ukinu sankcije te provedu unutarstranački izbori. Ovo je već drugi Županijski odbor koji je stao na stranu suspendiranih članova. Naime, već se Županijski odbor SDP-a Krapinsko-zagorske županije  otvoreno pobunio protiv odluke Glavnog odbora SDP-a o suspenziji predsjednika tog ogranka Siniše Hajdaša Dončića te zatražio ostavku Davora Bernardića.

Tako je Županijski odbor zagrebačkog SDP-a stao na stranu predsjednika svoje organizacije Mihaela Zmajlovića. Iako za sada nije poznato kako će središnjica stranke reagirati na ove odluke, postoji mogućnost raspuštanja tih dviju SDP-ovih županijskih organizacija.

 

Ključne riječi

Komentara 9

Avatar sindarela
sindarela
22:54 20.07.2018.

A sad Bernardiću ako ti je stalo do SDP-a kao što si rekao onda put pod noge i napravi mjesta onima kojima je do SDP-a stalo ti jednostavno nemaš karizmu ti nemreš biti ni predsjednik stranke a kamoli premijer tii jednostavno nisi u nemaš

DH
dalibor.hren
19:23 21.07.2018.

Bernardiću, raspusti Zagreb, Zagorje, Dalmaciju i sam se makni!!! Svi u Kumrovec!!!

GV
golub Vaso
21:05 20.07.2018.

Dončić i Zmajlović dva najpokvarenija ministra Milanovića, to je alternativa?!?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije