Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izbori

SDP upravlja Holdingom, ali nema plan kako ga staviti u funkciju

ivo jelušić
Dalibor Urukalović / Pixsell
23.03.2010.
u 16:32

Šef uprave Holdinga Ivo Čović bio je najavljen za tiskovnu konferenciju, ali nije se pojavio jer "nije bio obaviješten".

Izbori za novog predsjednika gradske organizacije SDP-a bit će 20. svibnja, a tko će se natjecati za tu funkciju znat će se do 7. travnja, najavili su na jučerašnjoj konferenciji za novinare  Ivo Jelušić, v.d. predsjednika SDP-a, i Boris Šprem, predsjednik Gradske skupštine.

Nakon sastanka Glavnog odbora idući tjedan kandidature će se moći predati od 1. do 7. travnja, a za sada je sigurno da će se za predsjednika gradskog SDP-a boriti Željka Antunović, Davor Bernardić i Ivo Jelušić. Tema konferencije, održane u gradskoj središnjici SDP-a u Praškoj, bila je i situacija, odnosno problem u funkcioniranju Zagrebačkog holdinga o čemu je trebao govoriti Ivo Čović, šef uprave te tvrtke. No nije se pojavio zbog, kako je rekao Jelušić, obaveza, dok je Dušan Viro, glasnogovornik Holdinga, kazao da Čović nije došao na konferenciju jer “nije bio obaviješten da je najavljen”.

Šumovi u komunikaciji mogu samo otežati ionako tešku situaciju u kojoj gradonačelnik Milan Bandić ne priznaje proširenu Skupštinu Holdinga i inati im se paralelno donoseći odluke za koje je, odlukom Ustavnog suda, izgubio ovlasti.
– Stav je SDP-a da upravu Holdinga, koja sad ima osam članova, treba smanjiti na tri i o tome ćemo razgovarati s partnerima. U Nadzornom odboru morat će sjediti stručnjaci. No to ne znači da oni ne mogu biti u strankama – izgovorio je Jelušić floskulu koja se često čuje od političara koji se kunu u neuplitanje politike u struku. Kada će smjena NO-a i uprave biti na dnevnom redu Skupštine nisu otkrili pa o trajanju paraliziranosti Holdinga možemo nagađati.

Komentara 1

OB
-obrisani-
16:50 23.03.2010.

Pa tako rade cijelo vrijeme,bez plana. Jedini plan koji znaju i ostvaruju je drpavela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije