Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
u znak sjećanja

Rođendan Milana Bandića: Natalija Prica, Slavko Kojić i Ivica Lovrić zapalili svijeće na Mirogoju

Povodom Bandićevog rođendana suradnici zapalili svijeće na njegov grob
Foto: Tomislav Miletic/PIXSELL
1/8
22.11.2021.
u 11:35

Nekih Bandićevih nekoć najbližih suradnika poput Duška Ljuštine, Mirke Jozić ili Jelene Pavičić Vukićević na Mirogoju jutros nije bilo

Bile su to fešte o kojima se još dugo pričalo. Da je živ, pokojni gradonačelnik Milan Bandić danas bi proslavio 66. rođendan. Posljednja dva desetljeća na proslavama je znao okupiti cijeli grad, a u mondenim zagrebačkim kafićima i popularnim restoranima slavilo se do jutra.

Na njegov rođendan svi su bili dobrodošli – od najbližih suradnika, saborskih i gradskih zastupnika, ministara pa sve do stanovnika omiljenih mu Kozari puteva... Kada je slavio 64., tortu mu je darovala hrvatska predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović i tom prilikom otpjevala nezaboravan 'sretan rođendan'.

Dvije godine kasnije rođendan Milana Bandića na njegovu je grobu obilježilo desetak najbližih mu suradnika iz stranke BM365. Na njihovim je licima bila vidljiva duboka tuga. Vidi se da im šef beskrajno nedostaje. Slavku Kojiću, Ivici Lovriću, Nenadu Predovanu i drugima pridružila se i Natalija Prica, za koju se vjeruje kako je s gradonačelnikom provela njegove posljednje sate.

Zanimljivo, nekih njegovih najbližih suradnika poput Duška Ljuštine, Mirke Jozić i Jelene Pavičić Vukićević ondje danas nije bilo. Okupljeni su zapalili svijeće, a nekolicini novinara obratio se potom Slavko Kojić. 

– Nije prošla ni godina dana, prvi put ovako obilježavamo njegov rođendan. U ovim tužnim trenucima kroz glavu mi prolazi naše 30-godišnje prijateljstvo obilježeno uspjesima i neuspjesima, od početka gradnje SDP-a u Zagrebu, borbe za ovladavanje političkom scenom, osnivanje Stranke rada i solidarnosti... Skupa smo podijelili uspjehe koji su nemjerljivi u modernoj povijesti. Njegove nasljednike pozivam da učine isto, no to im neće biti lako – rekao je Kojić te najavio da će se unutarstranački izbori provesti do 15. prosinca. 

Ključne riječi

Komentara 34

DU
Deleted user
12:00 22.11.2021.

Žalosno da gospodična Prica do danas nije dobila nikakovo priznanje za borbu protiv korupcije, a jadna toliko se nagutala! Sad će reći da su se i Brkljačićka, Perkovićka, Pavičević i Runjić i još neke nagutale, ali nisu uspjele!

BR
Bruce
14:43 22.11.2021.

A gdje mu je žena? Napirlitana plavuša u koroti u dubokoj crnini, što je s istragom o smrti najgoreg gradonačelnika u povijesti grada Zagreba?

BO
boris48astrid
14:14 22.11.2021.

kaj i u Bosni tako slave rođendane po grobljima ej bandičevci nemojte da vam to pređe u naviku

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije