Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
incident u zagrebu

Rasplakala se kontrolorka koja je nasrnula na dječaka u tramvaju: 'Uplašila se, ona savjesno radi svoj posao'

24sata
11.11.2023.
u 15:30

Ukoliko dođe do toga da zaposlenica dobije otkaz, u Sindikatu su spremni suprotstaviti se toj odluci

To je žena koja dosad nema niti jednog evidentiranog incidenta i svoj posao radi savjesno. Riječi su to Ante Jelića is Sindikata vozača i prometnih radnika ZET-a na situaciju koja je jučer uznemirila Zagrepčane, ali i ostatak Hrvatske. 

Jučer je, naime, medijima krenula kružiti snimka na kojoj se vidi kako je ZET-ova kontrolorka ošamarila maloljetnog mladića u tramvaju. Iz ZET-a su se roditeljima i maloljetniku ispričali, a protiv zaposlenice je pokrentu stegovni postupak. Prijeti joj i izvanredni otkaz, s čime se nikako ne slaže Jelić. 

-Ona je imala osjećaj da je krenuo prema njoj, to je dečkić od 16-17 godina, ona se uplašila i rukom je krenula instinktivno prema njemu. Međutim, ona ga nije udarila, on se izmaknuo. Ona se rasplakala, dosad nije bilo incidenata - kazao je Jelić za Dnevnik Nove TV.

>>VEZANI ČLANCI: 

Dodaje i kako će se Sindikat, ukoliko dođe do toga da zaposlenica dobije otkaz, suprotstaviti toj odluci. A, podsjetimo, u ZET-u su poručili kako su njihovi djelatnicisukladno pravilnicima, kao i načelima tvrtke, obvezni profesionalno i uljudno se ophoditi prema putnicima.

-ZET ima nultu stopu toleranciju prema bilo kakvom obliku nasilja, tim više što su i naši djelatnici često žrtve verbalnog ili fizičkog nasilja. Stoga, kao odgovoran poslodavac poduzet ćemo sve mjere kako bi se ovakvo ponašanje najoštrije sankcioniralo te kako bi se slične situacije ubuduće izbjegle- zaključuju. 

>>VIDEO: Policija organizirala prodaju predmeta kojima je istekao rok čuvanja 

Komentara 17

ED
edvardl
17:10 11.11.2023.

Protiv bezobraznih i nepristojnih današnjih klinaca, koji misle da se mogu voziti bez karte i usput snimati bilo koga, nema druge mjere, kad ih već roditelji nisu naučili ponašanju!

DY
dynasty1402
17:31 11.11.2023.

Po snimci koju sam vidio izgleda da je taj balavac bio biše nego drzak i bezobrazan. Vidljivo je da baš izaziva sukob. Mislim da je kontrolorka ispravno postupila i da ne zavrijeđuje otkaz a da bi se roditelji trebali više potruditi oko odgoja svog sina. Ovo me podsječa na "zabrinute roditelje" huligana iz Grčke. Uvijek im je za hjihov neodgoj kriv netko drugi. Na žalost novinarski lešinari samo čekaju ovakve prilike.

CH
chemica
17:48 11.11.2023.

Tako i ja, svaki put kad uđem u tramvaj pripremim da mi je mobitel spreman za snimanje.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije