Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 17
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZAPELA U SNIJEGU

Ralica na Sljemenskoj cesti doživjela nezgodu, šef Zimske službe objasnio što se dogodilo

Zagreb: Snijeg koji je napadao na Sljemenu zadao je probleme građanima
Bruno Fantulin/PIXSELL
20.01.2023.
u 22:00

Ralica je širila ugibalište kako bi se povećala prometna površina kada je zapela za bankinu

Ralica Zimske službe zagrebačkog Holdinga doživjela je večeras manju nezgodu na Sljemenskoj cesti dok je čistila snijeg kojeg je na Sljemenu napadalo čak pola metra. 

Fotografije ralice koja je zapela u snijegu na Sljemenskoj cesti objavljena je na Facebook stranici Prometne zgode i nezgode nakon čega je izazvala brojne komentare korisnika društvenih mreža. 

 

Voditelj Zimske službe Ivan Špehar objasnio nam je što se dogodilo.  

- Vozači na sljemenskom zadatku čiste i ugibališta za vozila javnog gradskog prometa. Ovo vozilo je s prednjim lijevim kotačem zahvatilo bankinu pa se čekalo drugo vozilo da ga izvuče iako bi i samo vjerojatno moglo izaći, ali nisu htjeli riskirati - rekao nam je Ivan Špehar. 

Pojasnio je kako je ralica širila ugibalište kako bi se povećala prometna površina, odnosno kako bi vozila mogla proći iz jednog i drugog smjera. Ralica je izvučena u roku od 20 minuta te je nastavila s čišćenjem snijega.

VIDEO Snježne radosti na Sljemenu prvi put u 2023.

Komentara 2

Avatar Svračak
Svračak
10:46 21.01.2023.

Svi ti koji zlurado komentiraju neka sjednu za volan toga kamiona i sami probaju čistiti cestu. Nema vozač rengenske oči da vidi pod snijegom gdje je kraj bankine.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije