Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIVREMENA REGULACIJA PROMETA

Radovi u punom jeku: Dvije zagrebačke prometnice za vikend će biti zatvorene, ovo su obilazni pravci

Zagreb: Zatvorena Selska cesta na dijelu od Prilaza baruna Filipovića do Zagorske
Luka Stanzl/PIXSELL
24.05.2024.
u 14:32

Iz Grada su zamolili sugrađane da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu.

Zbog izvođenja radova dvije gradske prometnice bit će zatvorene. Riječ je o Gajevoj ulici i Ulici Ivana Gundulića.

Gajeva ulica na dijelu od Mihanovićeve do Ulice Baruna Trenka u subotu, 25. svibnja, od 10 do 14 sati bit će zatvorena za sav promet radi ugradnje podzemnih spremnika. Za prometovanje vozila predlaže se obilazni pravac:

  • Mihanovićeva ulica – Ulica Jurja Haulika – Trg P. Svačića – Ulica Baruna Trenka - Gajeva.

VEZANI ČLANCI:

Isto tako, ulica Ivana Gundulića na dijelu od Varšavske do Ilice će od subote, 25. svibnja, od 7 sati do nedjelje, 26. svibnja, do 17 sati biti zatvorena za sav promet radi montaže građevinskog krana. Obilazni pravac bit će:

  • Gundulićeva – Varšavska – Dalmatinska – Medulićeva - Ilica.

Stanovnicima Gornjeg grada i korisnicima garaže Tuškanac bit će omogućen prilaz Frankopanskom ulicom u smjeru sjevera. Iz Grada su zamolili sugrađane da obrate pozornost na privremeno postavljenu signalizaciju te da imaju razumijevanja zbog mogućih poteškoća u prometu.

VIDEO: Zagrebački maturanti zaplesali uz  Rim Tim Tagi Dim

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije