Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOD ZAGREBAČKE

Za vikend ponovno gužve u Dubravi: Još se radi na novoj Branimirovoj, križanje će biti djelomično zatvoreno

Zagreb: Velike gužve na istočnom ulazu u grad
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/4
24.05.2024.
u 13:57

Potrebno je izvesti radove na prespoju i zamjeni semaforskih uređaja koji se nalaze u samom raskrižju, a posebna regulacija vrijedit će do ponedjeljka u 4 ujutro.

Radovi na prvoj fazi izgradnje produljene Branimirove već su trebali biti gotovi, no bageri još uvijek naveliko kopaju. Kopat će se tako ponovno i raskrižjem Zagrebačke ceste i Ulice kneza Branimira, i to od subote od 7,00 sati pa do ponedjeljka u 4,00 sata, bit će vrlo otežan promet.
 
Zbog izgradnje 1. etape produžene Ulice kneza Branimira, od Zagrebačke ceste do Brestovečke, dakle, potrebno je izvesti radove na prespoju i zamjeni semaforskih uređaja koji se nalaze u samom raskrižju, javljaju u Gradu. 

Zagreb: Velike gužve na istočnom ulazu u grad
1/9

Promet će se odvijati suženim dijelom kolnika (u smjeru istok - zapad i obrnuto jednim prometnim trakom) odnosno u nekim smjerovima bit će onemogućen. Zabranjeno će biti prometovanje iz Zagrebačke ceste u Ulicu kneza Branimira (smjer istok - jug), kao iz Ulice kneza Branimira prema ulici Dubrava (smjer jug - zapad). 

Kako bi se na raskrižju izbjegla dodatna zagušenja, predlažemo sljedeće obilazne pravce:

iz smjera istok: Zagrebačka – Ljudevita Posavskog – Slavonska avenija – Heinzelova – Ulica kneza Branimira i obratno. Iz 
iz smjera zapad: Dubrava – R. Škrnjuga – Ulica kneza Branimira – Aleja Javora – Platana – Čulinečka – Slavonska avenija – Ljudevita Posavskog – Zagrebačka. 

VEZANI ČLANCI: 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije