Naslovnica Zagreb ZG Vijesti

Prvi poslovni radio na ovim prostorima počeo danas s emitiranjem

Osnivač i glavni urednik sustava koji će svoje aktivnosti provoditi pod brendom poslovniFM, Darko Buković, ističe kako zna često reći prvi se pamte, jer su najhrabriji i drugačiji.
21. lipnja 2019. u 16:40 0 komentara 381 prikaza
Poslovni FM
Pogledajte galeriju 1/3

Spajajući tradicionalnost najstarijeg medija sa suvremenim digitalnim platformama, Poslovni FM djeluje i kao prvi poslovni e-radio na ovim prostorima, sa cjelokupnim sadržajem na zahtjev.

TV odašiljač Digitalna prilagodba Prelazak na nove frekvencije: Ne kupujte televizore koji ne prihvaćaju sustav DVB-T2/HEVC

Ovo je prvi poslovni radio i internetski poslovni e-radio u ovom dijelu Europe. Danas je točno u podne postalo aktivno mrežno mjesto-www.poslovniFM.com na kojem će se objavljivati cjelokupan poslovni sadržaj, emisije poslovne tematike, koje će se moći slušati kao podcast, ali i preuzimati i slušati kada i gdje želite (on demand).

Neke od spomenutih emisija su Ritam posla, emisija u kojoj s urednicom i voditeljicom Lidijom Kiseljak razgovara Branko Roglić, osnivač i vlasnik Orbica. Turizam 385, emisija u kojoj o kineskim ulaganjima u Hrvatsku, naročito u turizam, s urednicom i voditeljicom Sanjom Plješa razgovaraju Ernest Svažić, načelnik općine Krapinske toplice i Jasna Vukas, predsjednica Udruge Marco Polo. Osiguraj (se za) mirovinu, emisija u kojoj s urednicom i voditeljicom Marijanom Matković razgovara Hrvoje Pauković, direktor Hrvatskog ureda za osiguranje. 

Zdravko Marić Intervju Ministar Marić: Kamate na kredite mogle bi biti još niže

Izuzetno visoka kvaliteta novinara i urednika od poslovnog kalibra, u kombinaciji s mladim snagama, slušateljstvu će donijeti široku lepezu emisija i sadržaja, tematski jasno novinarski profiliranog i slušatelju usmjerenog na davanje informacija dodane vrijednosti, riječju dobrih poduzetničkih i afirmativnih priča.

Osnivač i glavni urednik sustava koji će svoje aktivnosti provoditi pod brendom poslovniFM, Darko Buković, ističe kako zna često reći prvi se pamte, jer su najhrabriji i drugačiji.

Dan poduzetnika DAN PODUZETNIKA Reforme za smanjenje troškova poslovanja i olakšanje ulaganja

- Poslovno novinarstvo danas je, usudim se reći, možda zadnja oaza pravog analitičkog, kvalitetnog novinarstva. Upravo zato htio sam stvoriti projekt u kojem će poduzetnici, oni koji stvaraju i zapošljavaju, imati svoj medij. Mjesto na kojem i kroz koje će i međusobno komunicirati- ističe Buković

Sama imena emisija govore o obuhvatu djelatnosti, jer za nas je sve posao – tako su i postavljene emisije: Turizam 385, Bizkultura, Anamneza, Ritam posla, Osiguraj se za mirovinu, Agrobiz, Energetski tjedan, Poslovna žena, Financijska industrija, Klub
analitičara, Priča iz obrtničkih radionica, Tehnobiz, EUraport, Lokalno je globalno, Iseljeni uspjeh, Slušaj sebe, te prva emisija o mladima i poslovanju – Teenbiz, emisije Recikliraj, Društvena strana poslovanja, Posao i kućni ljubimci i druge.

ACI Marine
Nautički turizam
Stigle megajahte - u hrvatske marine se u pet dana privezalo 55 jahti dužine između 24 i 180 metara

A1 izdvaja za Vas

Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.