Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 153
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLOVNI FM

Prvi poslovni radio na ovim prostorima počeo danas s emitiranjem

Poslovni FM
21.06.2019.
u 16:40

Osnivač i glavni urednik sustava koji će svoje aktivnosti provoditi pod brendom poslovniFM, Darko Buković, ističe kako zna često reći prvi se pamte, jer su najhrabriji i drugačiji.

Spajajući tradicionalnost najstarijeg medija sa suvremenim digitalnim platformama, Poslovni FM djeluje i kao prvi poslovni e-radio na ovim prostorima, sa cjelokupnim sadržajem na zahtjev.

Ovo je prvi poslovni radio i internetski poslovni e-radio u ovom dijelu Europe. Danas je točno u podne postalo aktivno mrežno mjesto-www.poslovniFM.com na kojem će se objavljivati cjelokupan poslovni sadržaj, emisije poslovne tematike, koje će se moći slušati kao podcast, ali i preuzimati i slušati kada i gdje želite (on demand).

Neke od spomenutih emisija su Ritam posla, emisija u kojoj s urednicom i voditeljicom Lidijom Kiseljak razgovara Branko Roglić, osnivač i vlasnik Orbica. Turizam 385, emisija u kojoj o kineskim ulaganjima u Hrvatsku, naročito u turizam, s urednicom i voditeljicom Sanjom Plješa razgovaraju Ernest Svažić, načelnik općine Krapinske toplice i Jasna Vukas, predsjednica Udruge Marco Polo. Osiguraj (se za) mirovinu, emisija u kojoj s urednicom i voditeljicom Marijanom Matković razgovara Hrvoje Pauković, direktor Hrvatskog ureda za osiguranje. 

Izuzetno visoka kvaliteta novinara i urednika od poslovnog kalibra, u kombinaciji s mladim snagama, slušateljstvu će donijeti široku lepezu emisija i sadržaja, tematski jasno novinarski profiliranog i slušatelju usmjerenog na davanje informacija dodane vrijednosti, riječju dobrih poduzetničkih i afirmativnih priča.

Osnivač i glavni urednik sustava koji će svoje aktivnosti provoditi pod brendom poslovniFM, Darko Buković, ističe kako zna često reći prvi se pamte, jer su najhrabriji i drugačiji.

- Poslovno novinarstvo danas je, usudim se reći, možda zadnja oaza pravog analitičkog, kvalitetnog novinarstva. Upravo zato htio sam stvoriti projekt u kojem će poduzetnici, oni koji stvaraju i zapošljavaju, imati svoj medij. Mjesto na kojem i kroz koje će i međusobno komunicirati- ističe Buković

Sama imena emisija govore o obuhvatu djelatnosti, jer za nas je sve posao – tako su i postavljene emisije: Turizam 385, Bizkultura, Anamneza, Ritam posla, Osiguraj se za mirovinu, Agrobiz, Energetski tjedan, Poslovna žena, Financijska industrija, Klub
analitičara, Priča iz obrtničkih radionica, Tehnobiz, EUraport, Lokalno je globalno, Iseljeni uspjeh, Slušaj sebe, te prva emisija o mladima i poslovanju – Teenbiz, emisije Recikliraj, Društvena strana poslovanja, Posao i kućni ljubimci i druge.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije